Dit kun je doen met je trouwfoto's « Huwelijk

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Fotoboek

Een mooi fotoboek, waar je nog regelmatig in kunt kijken als je vijf, tien of twintig jaar getrouwd bent (of gewoon wanneer je daar zin in hebt) is echt een toevoeging. Bij sommige fotografen kun je het boek volledig voor je laten maken. Zij verzorgen een kwaliteitsalbum waardoor je de dag op elk moment kun herbeleven. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een fotoboek vorm te geven. Een groot voordeel is dat dit online tegenwoordig heel makkelijk kan, met veel verschillende opties.

Inlijsten

Kies het mooiste moment van je bruiloft uit om in het groot af te beelden op hoogwaardige materialen wanddecoratie. Een mooie herinnering aan jullie grote dag aan de muur, zorgt ervoor dat je er elke dag even van kunt genieten. Een grote foto op canvas, plexiglas, hout of aluminium is een aanwinst voor iedere ruimte.
Foto op canvas

Fotocollage

Eén foto is natuurlijk moeilijk kiezen. Een fotocollage geeft net als een fotoboek meer een sfeerverslag van de dag. CusttomShapes zijn superleuk, sfeervol en laten je elk moment van de dag genieten. Je hoeft nooit meer te boren, want je plakt de op forex gedrukte foto's snel en eenvoudig op je muur. De losse foto's zijn gemakkelijk te wisselen. Zo groeit de fotomuur mee met jouw herinneringen. De CusttomShapes zijn leverbaar in drie vormen panelen: rond, vierkant en de populaire 6 hoekige hexagon!
Foto's aan de muur

Bedankkaartjes

Een mooie foto op een bedankkaartje haalt je gasten weer even terug naar dat gezellige feest en maakt je kaart net iets persoonlijker. Dit kun je laten doen door diegene dia ook jullie trouwkaart heeft gemaakt. Zo heb je alles in één stijl.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Dzidra Fotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

My M&M's als bedankjes

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven