Dit kun je doen met je trouwfoto's « Huwelijk
Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Fotoboek

Een mooi fotoboek, waar je nog regelmatig in kunt kijken als je vijf, tien of twintig jaar getrouwd bent (of gewoon wanneer je daar zin in hebt) is echt een toevoeging. Bij sommige fotografen kun je het boek volledig voor je laten maken. Zij verzorgen een kwaliteitsalbum waardoor je de dag op elk moment kun herbeleven. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een fotoboek vorm te geven. Een groot voordeel is dat dit online tegenwoordig heel makkelijk kan, met veel verschillende opties.
Trouwfoto

Inlijsten

Een mooie herinnering aan jullie grote dag aan de muur, zorgt ervoor dat je er elke dag even van kunt genieten. Je kunt gaan voor een aantal kleine foto's, een groot portret op canvas, hout, plexiglas of aluminium of een grote fotocollage met alle onderdelen van jullie bruiloft erin verwerkt.

Tip! Vergeet bij het maken van een collage niet om ook de telefoon-selfies van je gasten te verzamelen, zodat je uiteindelijk alle foto's hebt voor het complete plaatje.

Voorwerp met opdruk

Heb je één foto waar je helemaal weg van bent? Misschien kun je die dan laten drukken op een koffiebeker of muismat, zodat je er extra vaak naar kunt kijken. Heb je meerdere favorieten? Met je mooiste foto's maak je bij verschillende online aanbieders gemakkelijk een unieke kalender. Ook leuk als cadeautje voor je partner als jullie een jaar getrouwd zijn of gewoon voor de lol.
Kalender maken

Bedankkaartjes

Een mooie foto op een bedankkaartje haalt je gasten weer even terug naar dat gezellige feest en maakt je kaart net iets persoonlijker. Dit kun je laten doen door diegene dia ook jullie trouwkaart heeft gemaakt. Zo heb je alles in één stijl.

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: Dzidra Fotografie

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Gerelateerde bedrijven