Zo maak je iets speciaals van jouw trouwfoto's! « Huwelijk

Zo maak je iets speciaals van jouw trouwfoto's!

1. Ga voor het klassieke zwart-en-wit!

Dit is een echte klassieker en dat is niets voor niets. Deze foto blijft gewoon enorm mooi. Het zwart-wit effect geeft een romantische, intieme sfeer aan de foto. Maak hem bijvoorbeeld in een traditionele oude kerk of op een unieke plekken buiten net voordat de ceremonie begint.
Herinnering op Linnen

Tip: Je kunt de foto's afdrukken op aluminium. Dit zorgt ervoor dat het wit van het een heel bijzonder effect krijgt op jouw foto's!

2. Enthousiasme

Het kan ook zo zijn dat je een beetje ongemakkelijk en moedeloos raakt van al dat enorm romantische gedoe. Misschien zie je zelfs een beetje op tegen het maken van foto's. Als dat het geval is, kun je springfoto's maken! Het resultaat is altijd erg leuk, grappig en verrassend en je hebt zeker iets moois om op te hangen!
Herinnering op Linnen

Print de allerleukste springfoto uit op canvas en hang het in jullie nieuwe, gezamenlijke nestje.

3. Spelen met de sluier

Op de bruidsdag is het logisch dat de bruid er prachtig uitziet. Het hoogtepunt van de bruiloft is natuurlijk de jurk van de bruid! Hier kan je op de foto's prima iets mee doen. Laat de sluier bijvoorbeeld waaien in de wind en waan jezelf in een echte sprookjeswereld!
Herinnering op Linnen

Print de foto van jullie sprookjeswereld uit op plexiglas. Dit zorgt ervoor dat alle magische kleuren goed tot uiting komen en dit geeft een sprankelend en magisch effect.

4. Doe gewoon lekker gek

Je bruiloft is volgens velen de mooiste dag van je leven. Als je aan die dag terugdenkt is het dus de bedoeling dat je er heel erg vrolijk van wordt. Waarom zou je dus niet lekker gek doen op de foto's van je bruiloft? Ga bijvoorbeeld op elkaars rug zitten of doe grappige gezichten. Niets is leuker dan later samen de mooie, gekke en enorm gezellige momenten terug te kunnen kijken.
Herinnering op Linnen

Het is leuk om de foto's op canvas af te laten drukken. Je kunt kiezen voor een mooi effect over de foto heen, zoals zwart-wit of een sepia effect. Zo kan je jullie gekke moment voor altijd vereeuwigen!

5. Romantisch in de regen

Misschien heb je het vooraf gepland of wist je van tevoren helemaal niet dat het zou gaan regenen. Hoe dan ook, een beetje water hoeft de pret van trouwfoto's niet te doemen. Ga voor een romantische foto in de regen, waarbij de bruidegom de bruid beschermt tegen het koude, natte weer.
Herinnering op Linnen

Je kunt deze foto heel mooi af laten drukken op hout. Dit zorgt voor een natuurlijke en heel intieme en gezellige sfeer.

Genoeg ideeën dus voor een mooie trouwfoto. Je kunt je dierbaarste herinneringen zo vereeuwigen aan de muur! Welk van de hierboven genoemde voorbeelden lijkt jou het leukst?

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven