Accessoires bij bruidsshoot « Huwelijk
Large_fotodecoratie_trouwreportage

Accessoires bij bruidsshoot

Het woord zegt het natuurlijk al het is een reportage, een verslag van jullie trouwdag. Belangrijke momenten als de ringwisseling, de kus, het aansnijden van de bruidstaart worden vastgelegd. Jullie gasten, getuigen, trouwambtenaar en natuurlijk jullie emoties krijgen een plek in het bruidsalbum. Foto’s als geheugensteuntje, die ervoor zorgen dat je jullie trouwdag blijven herinneren tot in de details.

Bruidsshoot

Meestal wordt er op de trouwdag een moment ingepland om samen met de fotograaf foto’s van jullie te maken. Tijdens zo’n bruidsshoot is het leuk om gebruik te maken van specifieke accessoires. Naast natuurlijk het bruidsboeket kun je bijvoorbeeld een krantje van jullie trouwdatum meenemen. Een bellenblaas, paraplu, zonnebril, muziekinstrument of krijtbord kunnen je foto’s ook net dat extraatje geven.Decoratie bij trouwreportage

Praatwolkjes

In de lijn van het meer vintage krijtbord zijn er de geestige Wolkie Talkies. Dit zijn whiteboards in de vorm van praat- en denkwolkjes. Hierin kun je zelf een tekst schrijven en weer wissen. Ze worden ook wel gebruikt om al jullie gasten mee te fotograferen. Zo heb je meteen een origineel alternatief voor het aloude gastenboek.

Tip! Het principe is hetzelfde als dat van een whiteboard, maar dan verlicht, de LED Tekstwolk. Met de meegeleverde zwarte stift schrijf of teken je op het witte vlak. Dat kan je dan met een zacht doekje vervolgens weer schoonvegen.

Fotodecor

Wat je trouwens steeds vaker ziet zijn de backdrops. Dit kunnen doeken zijn met een leuk decor, maar ook decoratiemiddelen als slingers, lampions en ballonnen. Simpele accessoires waarmee je makkelijk en snel de fotolocatie hebt ‘gepimpt’ tot een feestelijke achtergrond.

Foto's: www.babbphoto.com

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Gerelateerde bedrijven