Kies de juiste bruidsfotograaf « Huwelijk

Kies de juiste bruidsfotograaf

Voor een spontane reportage moet je kunnen vertrouwen op de vakbekwame fotograaf. Daarom is het belangrijk dat jullie een fotograaf kiezen waarbij je je op je gemak voelt. Wat je steeds vaker ziet is de preweddingshoot. Zo raak je alvast wat gewend aan de camera en leer je de fotograaf beter kennen.

Geef in het voorgesprek met de fotograaf aan hoe jullie trouwdag moet gaan verlopen. Geef jullie wensen door (communiceer dit ook met de ceremoniemeester) en vraag of hij of zij nog ideeën heeft. Bekijk ook altijd een aantal voorbeeldboeken.

De tijd van stijve staatsieportretten is voorbij. Tegenwoordig vertelt de reportage het verloop van de dag. De nadruk ligt op spontaniteit, emotie en natuurlijk romantiek. Wel is het verstandig om tijdens jullie trouwdag tijd te maken voor een fotoshoot.

Het is onverstandig om op prijs een fotograaf te kiezen. Wanneer jullie later willen blijven genieten van de mooiste dag van jullie leven, kun je beter gaan voor kwaliteit. Goed en de juiste momenten fotograferen is een vak apart.

Foto: Stefan Vogelzang Fotografie

Ontwerp zelf je trouwkaarten!

Sarah Duif bruidsfotograaf zei:

Yes mooi geschreven ... aan alle bruidsparen in spé het advies om ook heel goed naar je gevoel te luisteren ... bij twijfel ... NIET doen ... blijf trouw aan jullie zelf en kies iemand die daarbij aansluit zowel als persoon als in stijl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven