Bijzondere trouwfotolocaties « Huwelijk

Bijzondere trouwfotolocaties

Ook jouw stad of dorp heeft ongetwijfeld waanzinnige fotolocaties. Vaak sta je er van te voren niet echt bij stil, maar overal zijn mooie, bijzondere plekjes te vinden. Ga er dus van te voren op uit! Ga de stad in.

Verlaten fabriek

Neem eens een kijkje in die mooie kerk, beklim die toren die er al jaren staat, bekijk die molen waar je al tijden elke dag langs fietst en bezoek ook eens de plekken waar je stiekem weinig van verwacht. Juist die graffiti-muur, die verlaten fabriek, het station of dat donkere café kunnen de mooiste foto's opleveren. Ook een mogelijkheid, huur een boot en ga het water op!

Tip! Altijd goed is een locatie die voor jullie persoonlijk betekenis heeft. Dit kan een stamkroeg zijn, het restaurant waar jullie heen gingen op jullie eerste date, of een vereniging, beroep, hobby of sportclub, waarvoor jullie een grote passie delen.

Doe eens gek

Huur een springkussen en ga los in je mooie jurk, bezoek een speeltuin en maak de mooiste foto's op de schommel en de wip of ga naar de kermis in je opvallende jurk en schiet plaatjes terwijl je in het reuzenrad zit, een suikerspin eet of probeert een prijs te schieten. Ook leuk: ga naar een pretpark, de Efteling of een dierentuin. Anders dan anders en heerlijk gek!

Tip! Maak een foto zonder en met trouwkleding, op precies dezelfde locatie. Of maak exact dezelfde foto als tijdens jullie eerste ontmoeting, maar dan in een prachtige jurk en een adembenemend pak. Plak ze onder elkaar in jullie fotoboek en voilà, het effect is daar! Geweldig!

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Van Kaartjes tot Kiekjes

www.aanzee.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Fotomomentjes tijdens eerste uren van jullie trouwdag

Gerelateerde bedrijven