Dark_loader
Trouwen doe je zo! « Huwelijk
Large_trouwen_doe_je_zo_boek

Trouwen doe je zo!

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Op internet is heel veel informatie en inspiratie te vinden over bruiloften, maar omdat er zo veel is, zien aanstaande bruidsparen vaak door de bomen het bos niet meer. Zo ontstond het idee voor het boek 'Trouwen doe je zo!'.

Wat Michèle miste in al die informatie was de praktische kant van het organiseren van een bruiloft. Ruim 75% van de aanstaande bruidsparen ervaart stress bij het plannen van hun grote dag , terwijl Michèle het juist zo belangrijk vindt dat ze kunnen genieten van alle voorpret. Haar eigen werkervaring in de evenementenbranche kwam goed van pas bij het samenstellen van deze praktische weddingplanner. Ook betrok de schrijfster haar netwerk bij het proces om ervoor te zorgen dat elk onderwerp werd voorzien van tips door trouwprofessionals.

Door middel van een 10-stappenplan kunnen aanstaande bruidsparen hun afspraken goed voorbereiden, het overzicht houden door de vele handige lijstjes en aantekeningen maken van al hun wensen en ideeën. Zo organiseren zij zonder stress hun droombruiloft.

Trouwen doe je zo! is het ideale cadeau voor een relaxte bride-to-be.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven