Trouwen op het strand in Puglia « Huwelijk

Trouwen op het strand in Puglia

Het was -toen ik er was (rond Pasen)- niet echt mooi weer, maar de dagen voordat ik er was was het wel aangenaam rond de 20 graden. Ik had net pech natuurlijk …

De beste maanden om te trouwen aan het strand zijn mei, juni of oktober. April is misschien toch iets te riskant. De masseria waar je kunt verblijven met het gezelschap zijn vaak erg luxe en chique.

De natuur vind ik persoonlijk wel minder mooi dan Umbrië of Toscane. Daar heb je natuurlijk de heuvels en de mooie slingerweggetjes, maar in Puglia heb je meer een vlak dor landschap. Wel met prachtige eeuwenoude olijfbomen en leuke witte stadjes.

Het gegeven van een ceremonie, diner en feest op het strand met mooi weer en een verblijf in een mooie witte masseria maakt het wel heel speciaal! Ik ga er samenwerken met een Nederlandse dame die er al 10 jaar woont en zelf ook in mei gaat trouwen! Zij zal gastvrouw zijn tijdens de huwelijken die we gaan organiseren.

Tot in mei. Dan zal ik weer wat over de vorderingen van mijn eigen huwelijk op 7 augustus schrijven!

Inge van der Kraan
Cari saluti
Inge van der Kraan

 

Ingrid & Paul zei:

Hallo, Graag zouden wij wat meer informatie willen over de mogelijkheden om te trouwen op het strand uitsluitend voor de wet. Alvast bedankt en groetjes

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen op het strand in Puglia

Nog 6 maanden voor mijn huwelijk!

Trouwjurk zoeken

Mijn eigen Italiaanse droomhuwelijk!!!

Gerelateerde bedrijven