Dromen worden werkelijkheid « Huwelijk

Dromen worden werkelijkheid

PANGEA Travel is specialist in droomreizen. Dus die meisjesdroom gaat werkelijkheid worden. En de jongensdroom van uw verloofde ook. Binnenkort komen we bij u langs om uw beider wensen te inventariseren. Maar we doen u vast een paar suggesties.

Zuid-Afrika en Mauritius

Begin uw honeymoon in Zuid-Afrika. We reserveren de meest romantische lodges voor u. U gaat samen met een gids op safari in een prive-safaripark. Zo vermijdt u het drukkere Krugerpark. Als u wilt maakt u met zijn tweeën een tocht op een olifant of in een luchtballon. Vervolgens vliegt u naar Mauritius, een paradijselijk eiland in de Indische Zee. Hier logeert u in een luxe villa aan het strand. Behalve luieren en zwemmen kunt u er ook geweldig snorkelen, duiken, wandelen en leuke stadjes verkennen.

Dubai en de Malediven of Sri Lanka

Dubai zelf heeft eigenlijk alles voor een huwelijksreis. U vindt er prachtige stranden luxe accommodatie en sprookjesachtige markten. Ga op woestijnsafari per 4x4, geniet van een barbecue bij zonsondergang of ga skiën in échte sneeuw in de hoogste indoor skihal van de wereld. Is Dubai u niet paradijselijk genoeg? Combineer het dan met de Malediven en India of de Malediven en Sri Lanka. Loop vanuit uw honeymoonsuite zo het strand op, laat u op Aziatische wijze in de watten leggen of ga samen op een avontuurlijke olifantsafari.

Trouwen in het buitenland

Heeft u trouwens al gedacht aan trouwen in het buitenland? PANGEA Travel verzorgde eerder huwelijksceremonies op Bali, in Sri Lanka en in Maleisië. Uiteraard helpen we u met het regelen van de officiële papieren en benodigdheden. Een onvergetelijke belevenis. Inspiratie vindt u op onze pagina met voorbeelden van reizen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven