Great Gatsby Wedding « Huwelijk

Great Gatsby Wedding

Geïnspireerd door classy geometrische vormen (die we terug vinden in o.a. de decoratie, bruidstaart en drukwerk) gecombineerd met chique barok: complete glamour in zwart & goud.

Deze geometrische 3D vormen zullen we ook in het voorjaar en de zomer 2014 absoluut terug zien, maar dan vooral in witte pasteltinten en in andere thema’s. Hierover later meer…

Uitbundig of eenvoud

Een thema waarbij je flink kunt (en mág) uitpakken, dat vinden wij natuurlijk ook helemaal geweldig. Denk niet alleen aan de decoratie van de locatie maar ook aan het kledingadvies voor jullie gasten. Iedereen prachtig in stijl met jullie als stralend middelpunt: een geweldige Gatsby-beleving! Houden jullie het liever wat rustiger? Bij deze stijl past zeker ook eenvoud, belangrijk is dat het bij jullie past zoals jullie zijn.

Seibella Sposa

Onze weddingplanner en weddingstyliste zijn er in ieder geval al helemaal klaar voor! Laat jullie inspireren en maak gerust eens een vrijblijvende afspraak, bij ons is een trouw-adviesgesprek gewoon gratis.

Binnenkort organiseert Seibella Sposa ook gezellige informatie-avonden voor aanstaande bruidsparen. Nu al nieuwsgierig? Neem gerust even contact met ons via 0314- 327 381.

Great Gatsby Greetz,
Het Seibella Sposa team

Seibella Sposa Team

Reageren

Gerelateerde artikelen

Money, money, money…

Wintersport huwelijk

Valentijns Loveshoot Parijs € 499,-

Koninklijk en über-hip trouwen