Trouwen op St. Maarten? Ja, ik wil! « Huwelijk

Trouwen op St. Maarten? Ja, ik wil!

En er is nog veel meer! St. Maarten is de enige plek in de wereld waar Nederland aan Frankrijk grenst. Daarnaast staat St. Maarten als culinaire hoofdstad van de Caribbean bekend om haar culinaire toprestaurants met meer dan 365 restaurants en vind je er een dynamisch winkel- en uitgaansleven.

Ga een dagje eilandhoppen of maak een romantische dagtrip naar één van de onbewoonde naastgelegen eilanden. En natuurlijk komen jullie volledig tot rust op een van de prachtige terrassen aan zee of in de ontspannende wellness & spa faciliteiten.

Trouwen op St. Maarten, net als Jan en zijn Liza

Trouwen of op huwelijksreis naar Caribisch Nederland? St. Maarten is een idyllische trouwbestemming bij uitstek en zeer geliefd onder de honeymooners mede dankzij de schitterende droomlocaties die het eiland te bieden heeft. Kies voor een gezellige, intieme bruiloft op het strand met je voeten in het zand of een luxe bruiloft in een villa, een tuin of op een megajacht. Zo dachten ook Jan Smit en zijn Liza in 2011, toen St. Maarten het decor vormde voor dit sprookjeshuwelijk.

Je kunt ons ook volgen via Facebook.nl/VakantieStMaarten.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Op huwelijksreis naar Malta

Gerelateerde bedrijven