Op huwelijksreis? Dit is wat we massaal vergeten « Huwelijk

Op huwelijksreis? Dit is wat we massaal vergeten

Echter door alle hectiek en spanning rondom de bruiloft, kan het voorkomen dat je wat vergeet... Dit komt bij meer mensen voor dan je denkt! Het is ook niet niks allemaal. Het is daarom ook geen wonder dat zoveel jonggehuwden vergeten enkele essentiële dingen in te pakken/mee te nemen. Dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen wanneer ze op vakantie gaan. Dingen die je nooit verwacht te vergeten! Wat er massaal vergeten wordt:

  1. Tickets

  2. Paspoorten

  3. De reisverzekering

  4. Kleding

  5. De koffer!

  6. Visum

1. Tickets

Dit is sowieso het laatste wat je wilt vergeten als je op huwelijksreis gaat! Tegenwoordig heb je echter wel het voordeel dat sommige tickets en reserveringen online gemaakt worden en dat er geen fysiek papiertje is vereist. Sla dan relevante documenten op in de cloud zodat je altijd kunt inchecken!

2. Paspoorten

Ook een essentieel onderdeel wat gewoon massaal vergeten wordt! Denk er daarom altijd aan dat je een kopie ervan maakt. Dan heb je in ieder geval IETS bij je. Ook heb je het feit dat als je een kopie maakt, je de kans verkleind dat je hem vergeet.
Huwelijksreis

3. Het afsluiten van een reisverzekering

Stel je voor dat je een dag voor je huwelijksreis een naar telefoontje krijgt waardoor je niet kunt gaan. Het reisbureau zal vast met je meeleven, maar ze zullen je geld niet teruggeven. Dit soort situaties is waarom een reisverzekering een must is. Wanneer je een reisverzekering met annuleringsmogelijkheden hebt, kun je een vergoeding krijgen voor vooruitbetaalde, "niet-terugbetaalbare" reiskosten wanneer je annuleert met een reden die onder de annuleringsvoorwaarden valt. Gedekte redenen om te kunnen annuleren kunnen situaties zijn zoals ernstige ziekte of verwonding van de verzekeringnemer, een reisgenoot of een familielid; het overlijden van de verzekerde reiziger, reisgenoot of een familielid; een natuurramp en dergelijke.

Vergeet ook niet om een uitvaartverzekering af te sluiten. We hopen het natuurlijk niet, maar stel dat je in het buitenland overlijdt dan worden de kosten van je uitvaart in ieder geval gedekt door de uitvaartverzekering en hoeven je nabestaanden hier niet zelf voor te betalen.

4. Kleding

Door de hectiek is de kans zeker aanwezig dat je bepaalde kleding totaal vergeet! Wat vaak voorkomt is dat mensen vergeten zwemkleding in te pakken terwijl ze naar een warme bestemming gaan, of nette kleding vergeten mee te nemen terwijl ze vaak uit eten gaan.

5. De koffer!

Dit klinkt misschien bizar, maar jawel; er zijn mensen die hun koffer gewoon thuis laten liggen! Zo gehaast vertrekken kun je maar beter voorkomen. Het allerbeste is vooraf je koffer in te pakken en al je zaken goed geregeld te hebben. Al wat ingepakt is kun je bijvoorbeeld al in de auto zetten, zodat je meteen kunt vertrekken. Dan kun je na al dat gefeest in alle vrede je huwelijksreis maken en prachtige herinneringen creëren, zonder de stress van iets vergeten te hebben!
Huwelijksreis

6. Visum

Je gelooft het niet, maar in sommige gevallen vergeten stellen om een visum aan te vragen voor het land waar ze heen gaan. Dit komt omdat ze druk bezig zijn geweest met de organisatie van de bruiloft, een bestemming voor de huwelijksreis hebben gekozen, maar totaal niet hebben gekeken of een visum verplicht is in dat land.

Ben jij al op huwelijksreis geweest en ben je ook wat vergeten mee te nemen? Laat het ons hieronder weten in een reactie.

Marielle zei:

haha super grappig en mega herkenbaar. toen wij op huwelijksreis gingen waren we beide onze toilettas vergeten. Gelukkig konden we op Bali alles kopen

Reageren

Gerelateerde bedrijven