Op huwelijksreis? Dit is wat we massaal vergeten « Huwelijk

Op huwelijksreis? Dit is wat we massaal vergeten

Echter door alle hectiek en spanning rondom de bruiloft, kan het voorkomen dat je wat vergeet... Dit komt bij meer mensen voor dan je denkt! Het is ook niet niks allemaal. Het is daarom ook geen wonder dat zoveel jonggehuwden vergeten enkele essentiële dingen in te pakken/mee te nemen. Dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen wanneer ze op vakantie gaan. Dingen die je nooit verwacht te vergeten! Wat er massaal vergeten wordt:

  1. Tickets

  2. Paspoorten

  3. De reisverzekering

  4. Kleding

  5. De koffer!

  6. Visum

1. Tickets

Dit is sowieso het laatste wat je wilt vergeten als je op huwelijksreis gaat! Tegenwoordig heb je echter wel het voordeel dat sommige tickets en reserveringen online gemaakt worden en dat er geen fysiek papiertje is vereist. Sla dan relevante documenten op in de cloud zodat je altijd kunt inchecken!

2. Paspoorten

Ook een essentieel onderdeel wat gewoon massaal vergeten wordt! Denk er daarom altijd aan dat je een kopie ervan maakt. Dan heb je in ieder geval IETS bij je. Ook heb je het feit dat als je een kopie maakt, je de kans verkleind dat je hem vergeet.
Huwelijksreis

3. Het afsluiten van een reisverzekering

Stel je voor dat je een dag voor je huwelijksreis een naar telefoontje krijgt waardoor je niet kunt gaan. Het reisbureau zal vast met je meeleven, maar ze zullen je geld niet teruggeven. Dit soort situaties is waarom een reisverzekering een must is. Wanneer je een reisverzekering met annuleringsmogelijkheden hebt, kun je een vergoeding krijgen voor vooruitbetaalde, "niet-terugbetaalbare" reiskosten wanneer je annuleert met een reden die onder de annuleringsvoorwaarden valt. Gedekte redenen om te kunnen annuleren kunnen situaties zijn zoals ernstige ziekte of verwonding van de verzekeringnemer, een reisgenoot of een familielid; het overlijden van de verzekerde reiziger, reisgenoot of een familielid; een natuurramp en dergelijke.

Vergeet ook niet om een uitvaartverzekering af te sluiten. We hopen het natuurlijk niet, maar stel dat je in het buitenland overlijdt dan worden de kosten van je uitvaart in ieder geval gedekt door de uitvaartverzekering en hoeven je nabestaanden hier niet zelf voor te betalen.

4. Kleding

Door de hectiek is de kans zeker aanwezig dat je bepaalde kleding totaal vergeet! Wat vaak voorkomt is dat mensen vergeten zwemkleding in te pakken terwijl ze naar een warme bestemming gaan, of nette kleding vergeten mee te nemen terwijl ze vaak uit eten gaan.

5. De koffer!

Dit klinkt misschien bizar, maar jawel; er zijn mensen die hun koffer gewoon thuis laten liggen! Zo gehaast vertrekken kun je maar beter voorkomen. Het allerbeste is vooraf je koffer in te pakken en al je zaken goed geregeld te hebben. Al wat ingepakt is kun je bijvoorbeeld al in de auto zetten, zodat je meteen kunt vertrekken. Dan kun je na al dat gefeest in alle vrede je huwelijksreis maken en prachtige herinneringen creëren, zonder de stress van iets vergeten te hebben!
Huwelijksreis

6. Visum

Je gelooft het niet, maar in sommige gevallen vergeten stellen om een visum aan te vragen voor het land waar ze heen gaan. Dit komt omdat ze druk bezig zijn geweest met de organisatie van de bruiloft, een bestemming voor de huwelijksreis hebben gekozen, maar totaal niet hebben gekeken of een visum verplicht is in dat land.

Ben jij al op huwelijksreis geweest en ben je ook wat vergeten mee te nemen? Laat het ons hieronder weten in een reactie.

Marielle zei:

haha super grappig en mega herkenbaar. toen wij op huwelijksreis gingen waren we beide onze toilettas vergeten. Gelukkig konden we op Bali alles kopen

Elizabeth Walter zei:

LENDINGTREE® LENINGEN INC. Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com). Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com). Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft. Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt. Neem vandaag nog contact met ons op via. E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com) E-mailadres: (lending-tree@outlook.com) Website: www.landingtree.com Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

SUSAN BENSON zei:

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur. Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie. Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven. Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening; * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen. * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen. * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring. * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%. * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar. * Eenvoudige online aanvraag. * Persoonlijke begeleiding en expertise. * Geen verborgen kosten Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen. Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp/Telegram: +447903159998 Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

emily keeton zei:

Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

Reageren

Gerelateerde bedrijven