5 tofste bestemmingen voor een huwelijksreis « Huwelijk

5 tofste bestemmingen voor een huwelijksreis

Willen jullie voor jullie huwelijksreis een vakantie naar de zon, een stad of juist naar een land met een prachtige natuur? Het kan natuurlijk allemaal. Hieronder zijn 5 mooie plekken beschreven voor een perfecte huwelijksreis!

Hawaii

Op Hawaii geniet je van prachtige stranden en een indrukwekkende natuur met watervallen,vulkanen en nationale parken. Verder kunnen jullie veel leuke activiteiten met elkaar doen zoals snorkelen, surfen of walvissen spotten. Er zijn veel romantische accommodaties op Hawaii waar jullie van elkaar kunnen genieten en jullie huwelijk kunnen vieren.
Huwelijksreis naar Hawaii

Malediven

De Malediven is een eilandengroep die bestaat uit 1190 eilanden en wordt ook wel een van de mooiste plekken ter wereld genoemd. Op de Malediven heb je de mooiste accommodaties, zoals huisjes op of aan het water met privé zwembad en geweldige uitzichten. De Malediven kun je ook goed combineren met een rondreis op Sri Lanka, als jullie ook van actieve en culturele vakanties houden.

Toscane

Blijven jullie liever iets dichter bij huis? Dan is Toscane een perfecte optie! Toscane heeft prachtige wijngaarden, mooie dorpjes en waanzinnige uitzichten over de natuur! Verblijf in een romantisch landhuis of boerderij en geniet samen van jullie huwelijksreis. Breng ook een bezoekje aan de steden Florence en Pisa!
Huwelijksreis naar Pisa

Santorini

Het Griekse eiland Santorini is met haar witte huisjes, lekkere weer en prachtige uitzichten over de zee absoluut een romantische bestemming! Kies voor een luxe hotel met infinity pool of voor een overnachting in een authentiek Griekse molen of huisje. Sla een bezoekje aan Oia of Fira zeker niet over.

IJsland

Zijn jullie meer op zoek naar een huwelijksreis bestemming met een magische natuur? Kies dan voor IJsland! IJsland is een eiland dat super veel te bieden heeft. Zo kun je aan de ene kant relaxen is geothermische baden en wellnesscentra, maar aan de andere kant heb je een prachtige natuur te ontdekken en zelfs een kans om het noorderlicht te zien. Super gaaf toch?
Noorderlicht in IJsland

Veel van deze prachtige bestemmingen kunnen vaak redelijk prijzig zijn. Gelukkig komen er zelfs naar deze plekken regelmatig enorm goede aanbiedingen voorbij! Kijk bijvoorbeeld eens op VakantieDealz.nl om de beste aanbiedingen niet te missen.

Foto boven: Scott Webb / Pexels

Reageren

Gerelateerde bedrijven