Leuke kerstlabeltjes voor save the date kaartjes « Huwelijk

Leuke kerstlabeltjes voor save the date kaartjes

Save the Date kaarten worden veel gestuurd. Zeker aan het eind van het jaar. Je kunt dan namelijk het versturen van een kerstkaart combineren met de aankondiging van jullie trouwdatum. De iets goedkopere kerstpostzegel kan een doorslag zijn voor het versturen van deze kaarten.
Trouwkaart Kerst

DIY kerstlabeltjes

Bruiden staan bekend om hun drang naar creativiteit voor hun trouwdag. Voor deze bruiden zijn er kerstlabeltjes in 2 verschillende soorten te bestellen. De goud met witte labeltjes hebben en twine touwtje met een dun goud draadje. De kraft met witte labeltjes hebben een sisal touwtje. Per pakketje van 25 stuks (dus 50 labeltjes + touwtjes) zijn ze te koop voor €12,50. Beide pakketjes hebben dezelfde lieve teksten maar wel in verschillende lettertypes. Je hoeft alleen de touwtjes met labeltjes om de kaarten te strikken voor een unieke Save the Date kaart.

Meer mogelijkheden

De creatieve bruid kan natuurlijk nog meer leuke dingen verzinnen met deze kerstlabeltjes. Trouwen jullie begin volgend jaar dan kun je met kerst de trouwkaarten versturen met deze leuke labeltjes er aan. Voor de bruid die het afgelopen jaar is getrouwd kunnen de labeltjes aan een bedankkaart gestrikt worden. Genoeg mogelijkheden deze kerst!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven