Romantiek en avontuur op de prachtige eilanden van Hawaii « Huwelijk

Romantiek en avontuur op de prachtige eilanden van Hawaii

Eilandhoppen is daarbij de ideale manier om de prachtige Hawaiiaanse eilanden te ontdekken.

Ga je voor het eerst naar Hawaii, dan is een verblijf op Oahu, het hoofdeiland van Hawaii, een goede eerste kennismaking met de eilandengroep. Je kunt heerlijk eten in een van de talloze restaurants, winkelen en genieten van het uitgaansleven in de bruisende stad Honolulu. Voor rust en ontspanning kun je overdag lekker relaxen op het mooie strand Waikiki beach.

Wil je het wat drukkere eiland Oahu even ontvluchten, dan biedt het gevarieerde landschap op het eiland Kauai een goede uitkomst. Ontdek de wonderen van de spectaculaire Na' Pali Coast, bezoek de indrukwekkende Waimea Canyon of maak een boottocht op de Wailua rivier.
Big Island staat bekend om het spectaculaire Volcanoes National Park. De actieve vulkaan is een bezienswaardigheid die je zeker niet mag missen tijdens je verblijf op dit eiland.

Op Maui kun je genieten van de vele prachtige stranden, zoals Wailea en Makena. Maak een autorit langs de kust naar het kleine stadje Hana, met een bezoek aan de Wailua Falls of bewonder de Haleakala vulkaan tijdens de zonsopgang.

Op Molokai en Lanai geef je jezelf helemaal over aan de rust en de ontspannen sfeer. Beide eilanden zijn minder toeristisch dan de overige eilanden. Ga lekker zwemmen bij Hawana falls op Molokai of bultrugwalvissen spotten aan de kust van Lanai.

Hawaii is een echt een paradijs en voor velen een droom die in vervulling gaat. Hawaii is de perfecte huwelijksreis als jullie op zoek zijn naar een bestemming waar jullie romantiek willen combineren met avontuur en ontspanning.

Al jullie wensen worden door Pacific Island Travel met veel passie en ervaring uitgewerkt tot een persoonlijk reisplan zodat jullie zeker zijn van een onvergetelijke huwelijksreis! Volg ons ook via facebook.com/pacificislandtravel.nl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Gerelateerde bedrijven