Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024 « Huwelijk

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Daarom zijn zij in 2016 gestart met een uniek beursconcept; WIN een deel van je spectaculaire trouwdag! Sindsdien hebben al een flink aantal bruidsparen de dag van hun leven gewonnen. Bruidsparen kunnen op deze beurzen hun hele dag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn.

Denk dan aan het kennismaken met bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling en decoratie en trouwfotografie maar ook de muziek mag natuurlijk niet ontbreken. En zeker ook de praktische zaken zoals bruidstaart en bruidsvisagie zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen. Je vindt ze allemaal op onze trouwevents in Noord-Holland.
Bruidsbeurzen in Noord-Holland

Win een spectaculair prijzenpakket

Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt;  EEN Prijzenpakket voor een UNIEKE SPECTACULAIRE TROUWDAG! Aangeboden door alle standhouders van deze beurs met een waarde van enkele duizenden euro's...

Wil je meer informatie over het organiseren, plannen en invullen en mogelijk WINNEN van jullie trouwdag? Maak kennis met alle bruidsprofessionals uit jouw regio en omstreken om jouw dag in te vullen en daar de juiste partners bij te selecteren.

Zie hier de agenda voor komende winter:

11 februari Trouwvevent Schagen bij Slot Hotel Schagen / Alpha Schagen

3 maart Trouwevent Hoorn bij Noorderkerk.

17 maart Trouwevent Den Helder bij Fort Westoever

Alle events zijn geopend van 11.00 tot 16.00 en zijn gratis toegankelijk. Kom naar deze gezellige beurs, maak hier je afspraken en je maakt kans op die fantastische hoofdprijs!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

18 februari: WeddingFair Utrecht

3 maart: Destination Limburg

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Gerelateerde bedrijven