2 april: WeddingFair Nijmegen « Huwelijk

2 april: WeddingFair Nijmegen

Dus, trouw je in 2023/2024, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw trouwdatum? Dan is deze trouwbeurs in Nijmegen er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle life inspiratie  niet missen. Je krijgt een berg informatie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen. 

Proeverij

Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de LIVE MUZIEK op het feest. Doe meer aan de WINACTIE op de beurs. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

Jouw eerste cadeau

WeddingFair vindt dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het jaarboek van bride to be weddingplanner cadeau! Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer. Het boek is te koop in boeken winkels voor 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert.

Gratis entree

WeddingFair Nijmegen zondag 2 april 2023 van 10:30 uur tot 16:30 uur. Jan Massinghal aan de rand van het Goffertpark, Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen. 
 
Alle info op de website of volg het event op Facebook.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

7 en 8 oktober: The Bridal Experience Haren

2 april: WeddingFair Nijmegen

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Gerelateerde bedrijven