Bruidsbeurzen van Wishes & Weddings « Huwelijk

Bruidsbeurzen van Wishes & Weddings

Hulp nodig bij het opstellen van je bruiloft checklist? Bezoek het Wishes Event in jullie regio en jullie ‘checklist bruiloft’ is zo gevuld. Kaarten kun je bestellen via de site van Wishes and Weddings.

Trouwbeurs, maar dan anders!

Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar dan totaal anders! Geen stands met mensen achter hun tafel die flyers uitdelen, maar de bruidsparen ontvangen persoonlijke tips, inspiratie en adviezen. Jullie krijgen workshops, seminars, inspiratiesessies en maak je persoonlijk kennis met professionals die van jullie bruiloft een droombruiloft kunnen maken. Daarnaast geven de leveranciers een hoop prijzen weg. Wishes Events, ga voor jouw droombruiloft!

Trouwideeën opdoen

Bruidsparen die graag naar het Wishes Event komen, zijn bruidsparen die op zoek zijn naar trouwideeën, naar inspiratie voor hun trouwdag. Jullie zijn samen een dagje uit, wat een erg leuk moment is tijdens de voorbereidingen op jullie grote dag. Samen met je aanstaande partner kan je naar het Wishes Event komen in jullie regio, en zullen jullie volop trouwideeën opdoen. 

Wishes TrouwEvents 2022

Zondag 9 oktober 2022
Wishes TrouwEvent Fort Lent - Nijmegen
Van 12.30 tot 17.30 uur

Zondag 6 november 2022
Wishes TrouwEvent Kasteel Dussen - Dussen
Van 12.30 tot 17.30 uur

Zondag 27 november 2022
Wishes TrouwEvent Pillows Hotel aan De IJssel - Deventer
Van 13.30 tot 17.30 uur

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

7 en 8 oktober: The Bridal Experience Haren

2 april: WeddingFair Nijmegen

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven