Jambo Safari Club, de Afrika specialist « Huwelijk

Jambo Safari Club, de Afrika specialist

Jambo Safari Club

Het meest veelzijdige continent ter wereld is zonder twijfel Afrika. U vindt er dorre woestijnen maar ook besneeuwde bergtoppen, prachtige stranden en een oceaan vol indrukwekkend leven. In de nationale parken zijn de ‘big five’ en vele andere bijzondere diersoorten te bewonderen.

Eindeloos Afrika

De grote steden zijn druk en levendig, de dorpjes laten u kennismaken met eeuwenoude culturen. Ieder land heeft zijn eigen unieke kenmerken. Denk aan de indrukwekkende nationale parken van Kenia of Tanzania, de mooie steden heerlijke wijnen en het voortreffelijke eten van Zuid-Afrika, of de onontdekte schoonheid van Botswana. Bijzondere aandacht verdient ook Namibië. De onmetelijke afstanden en indrukwekkende flora en fauna maken dit land tot een onvergetelijke bestemming.

Jambo Safari Club huwelijksreis Afrika

Specialist bij uitstek op het gebeid van safari’s en reizen in Afrika is Jambo Safari Club. Al ruim 30 jaar organiseert Jambo safari’s in Kenia, Tanzania en Oeganda. Maar ook voor reizen naar de Seychellen, Madagaskar, Mauritius, Mozambique, Zambia, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika bent u bij Jambo Safari Club aan het juiste adres.

Wilt u een unieke huwelijksreis? De specialisten van Jambo Safari Club geven u graag een persoonlijk advies. Dat kan telefonisch via 020-20.12.740 of op het kantoor bij Jambo Safari Club. Op www.jambo.nl vindt u veel informatie en kunt u onze zeer uitgebreide reisbrochure aanvragen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven