Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen « Huwelijk
Large_huwelijksreis_lapland_noorwegen

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Zeg nou eerlijk, heb jij nog nooit over een reis naar Lapland gedroomd? Husky’s, rendieren, sneeuwscooters en het noorderlicht… De mogelijkheden in het Pure Noorden zijn eindeloos en daarom uitermate geschikt voor een honeymoon. Na het lezen van onderstaande belevenissen weet je het zeker: we gaan na ons huwelijk naar de kou!

Bijzondere overnachtingen

Slapen onder het noorderlicht, in een iglo van sneeuw en ijs of een nachtje in een echt sneeuwkasteel doorbrengen? In winters Noord-Scandinavië zijn tal van bijzondere overnachtingsplekken die van de honeymoon een onvergetelijke reis maken. Kan het allemaal niet gek genoeg? Boek dan een luxueuze suite met eigen jacuzzi met uitzicht over de fjorden.

Unieke activiteiten

Een week lang op het strand liggen is heerlijk. Maar een actieve week vol unieke activiteiten maakt de huwelijksreis pas echt onvergetelijk. Stap bijvoorbeeld in je eigen rendierslee en proost met een glas champagne terwijl boven je het noorderlicht aan de hemel danst. Of ga op huskysafari. Met z’n tweeën bestuur je de slee en samen met de enthousiaste honden vorm je een echt team. Na afloop is er uiteraard alle tijd om de dieren te knuffelen.

Romantisch dineren

We horen het je denken: die activiteiten zijn geweldig, maar hoe zit dat dan met eten? Maak je je geen zorgen. De combinatie van bijzondere gerechten en sfeervolle locaties maken van het diner een ware belevenis. Want wat te denken van eten in een sneeuwkasteel, of in een sfeervolle houten blokhut terwijl op de achtergrond het haardvuur knappert?

Jullie huwelijksreis op maat

Voigt Travel is dé specialist voor huwelijksreizen naar het Pure Noorden. De reisspecialisten kennen de bestemming als geen ander en zijn zelf meerdere malen in Lapland en Noord-Noorwegen geweest. Jullie honeymoon moet onvergetelijk worden en daarom kun je je reis helemaal op maat laten maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een romantische reis te bespreken, via 035 - 699 0322.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_huwelijksreis_333travel_mauritius

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Large_huwelijksreis_betterplaces

Ontwerp je verre huwelijksreis op maat

Large_huwelijksreis_riksjatravel

Once in a lifetime

Gerelateerde bedrijven