Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen « Huwelijk

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Zeg nou eerlijk, heb jij nog nooit over een reis naar Lapland gedroomd? Husky’s, rendieren, sneeuwscooters en het noorderlicht… De mogelijkheden in het Pure Noorden zijn eindeloos en daarom uitermate geschikt voor een honeymoon. Na het lezen van onderstaande belevenissen weet je het zeker: we gaan na ons huwelijk naar de kou!

Bijzondere overnachtingen

Slapen onder het noorderlicht, in een iglo van sneeuw en ijs of een nachtje in een echt sneeuwkasteel doorbrengen? In winters Noord-Scandinavië zijn tal van bijzondere overnachtingsplekken die van de honeymoon een onvergetelijke reis maken. Kan het allemaal niet gek genoeg? Boek dan een luxueuze suite met eigen jacuzzi met uitzicht over de fjorden.
Huwelijksreis Lapland

Unieke activiteiten

Een week lang op het strand liggen is heerlijk. Maar een actieve week vol unieke activiteiten maakt de huwelijksreis pas echt onvergetelijk. Stap bijvoorbeeld in je eigen rendierslee en proost met een glas champagne terwijl boven je het noorderlicht aan de hemel danst. Of ga op huskysafari. Met z’n tweeën bestuur je de slee en samen met de enthousiaste honden vorm je een echt team. Na afloop is er uiteraard alle tijd om de dieren te knuffelen.
Huwelijksreis Lapland

Romantisch dineren

We horen het je denken: die activiteiten zijn geweldig, maar hoe zit dat dan met eten? Maak je je geen zorgen. De combinatie van bijzondere gerechten en sfeervolle locaties maken van het diner een ware belevenis. Want wat te denken van eten in een sneeuwkasteel, of in een sfeervolle houten blokhut terwijl op de achtergrond het haardvuur knappert?
Huwelijksreis Lapland

Jullie huwelijksreis op maat

Voigt Travel is dé specialist voor huwelijksreizen naar het Pure Noorden. De reisspecialisten kennen de bestemming als geen ander en zijn zelf meerdere malen in Lapland en Noord-Noorwegen geweest. Jullie honeymoon moet onvergetelijk worden en daarom kun je je reis helemaal op maat laten maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een romantische reis te bespreken, via 035 - 699 0322.

Eduard Tobé zei:

beste, wij zouden graag onze huwelijksreis doorbrengen in 1 van de Scandinavische landen. we zouden zo graag het noorderlicht willen zien, net als de rest van de mogelijkheden. we willen ons pakket zo volledig mogelijk, romantisch en avontuurlijk tegelijk. zouden jullie iets kunnen uitwerken. we zouden dit graag deze winter willen doen als dat nog mogelijk is. alvast bedankt mvg Eduard en Shana

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Gerelateerde bedrijven