Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld? « Huwelijk

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Originele trouwkaart met insteekkaartjes en koperfolie

Deze originele trouwkaart met 2 insteekkaartje is een favoriet onder bruiden omdat de vorm uniek is. Met insteekkaartjes kun je extra informatie toevoegen aan je  bruiloft uitnodiging, zoals de locatie van de receptie, de dresscode of een mooie foto. Dit maakt het gemakkelijk om al je belangrijke details op één prachtige trouwkaart te presenteren. De koperfolie op de uitnodiging geeft ook een chique effect. Sommige bruidsparen passen de koperfolie aan naar goudfolie en kiezen voor andere takjes of zelfs bloemetjes uit de beeldbank.

Stijlvolle Trouwkaarten

Stijlvolle bruiloft uitnodiging in hoogglans taupe

Voor bruiden die op zoek zijn naar een klassieke en elegante uitnodiging, is deze stijlvolle uitnodiging in hoogglans en met taupe achtergrond de perfecte keuze. Met zijn strakke lijnen, glanzende afwerking en luxe uitstraling, is deze uitnodiging een tijdloze optie die bij veel bruiloftsthema past. Aan de binnenkant kun je met geverfde icoontje het programma weergeven. Omdat we een beeldbank voor icoontjes hebben kun je dit aanpassen voor elke bruiloft.

pocketfold trouwkaart

Pocketfold trouwkaart met eucalyptus

Pocketfold trouwkaarten zijn al jaren populair, en deze prachtige pocketfold trouwkaart met eucalyptus is ook favoriet. Met de natuurlijke accenten van eucalyptus, is deze uitnodiging perfect voor bruiden die houden van een rustieke en romantische uitstraling. Bovendien biedt de pocketfold veel ruimte voor extra informatie, waardoor het gemakkelijk is om al je details op één handige plek te bewaren. Het labeltje in de vorm van een blaadje, die je met het touwtje om de pocketfold bindt, vinden de meeste bruidsparen echt een eyecatcher.

Stijlvolle Trouwkaarten huwelijk

Stijlvolle trouwkaart met fotostrook en labeltjes

Voor bruiden die hun uitnodigingen willen personaliseren met eigen foto's, is deze stijlvolle trouwkaart met fotostrook en labeltjes de ideale keuze. Met ruimte voor verschillende foto's van jou en je partner, samen met schattige labeltjes voor de belangrijkste details van je bruiloft, is deze trouwuitnodiging een geweldige manier om de gasten uit te nodigen. Bovendien kunnen foto's een mooie en persoonlijke touch toevoegen aan je uitnodigingen, waardoor ze nog specialer worden voor jou en je gasten.

klassieke trouwkaart

Stijlvolle trouwkaart met lakzegel

Tot slot is deze stijlvolle trouwkaart met lakzegel een favoriet onder bruiden die houden van stijlvol en elegantie. Met zijn lakzegel , die je eenvoudig op de kaart plakt, is deze uitnodiging perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een uitnodiging die echt opvalt. Normaal gebruik je een lakzegel om de envelop te sluiten, maar met deze lakzegel heb je een stijlvolle eyecatcher. Er zijn ook bruidsparen die de lakzegel er niet bij bestellen en er een andere afbeelding uit de beeldbank plaatsen.

Stijlvolle trouwkaarten

De conclusie van Jo-Anne van Stijlvolle Trouwkaarten is: deze 5 huwelijksuitnodigingen zijn populair om verschillende redenen - of het nu gaat om hun veelzijdigheid, elegantie, natuurlijke accenten, persoonlijke touch met foto's of stijlvolle afwerking met lakzegels. Wat je stijl ook is, er is een perfecte huwelijksuitnodiging voor jou. Ga op zoek naar de uitnodiging die het beste bij de stijl en sfeer van jullie bruiloft past.

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hoe drukwerk kan bijdragen aan de sfeer van je bruiloft

Jullie trouwplannen delen via social media

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Gerelateerde bedrijven