Huwelijksvriendenboek « Huwelijk

Huwelijksvriendenboek

Een cadeau waar de aandacht, liefde en vriendschap van en voor het bruidspaar vanaf spat: het HuwelijksVriendenboek.

Wie kent het niet van vroeger, het bundelen van A4tjes in een mapje, of het rouleren van een vriendenboekje. Leuk, maar het kan sneller en veel mooier. Hoe? Via de website van Vriendenboeken.nl kun je, samen met alle huwelijksgasten, online een heel persoonlijk vriendenboek maken. Zodra iedereen klaar is kun je jullie ‘gastenboek’digitaal laten drukken. Super simpel en echt iedereen kan het.
Vriendenboek

Samen een vriendenboek maken? Dat doe je zo:

  • Als eindredacteur van het vriendenboek selecteer jij de vragen voor het vriendenboek, maar zelf bedenken kan ook. Je kiest een mooie achtergrond uit voor je boek en nodigt alle huwelijksgasten online uit. Iedereen met een mailadres kan meedoen, dus ook ooms, tantes en vrienden die in het buitenland wonen.

  • Iedereen die in het boek komt te staan beantwoordt online de vragen en voegt zelf foto’s toe.

  • De eindredacteur kan extra fotopagina’s toevoegen, maar ook prachtige jaaroverzichten (van bijvoorbeeld de geboortejaren van het bruidspaar) en sfeerbladen. Natuurlijk mag een persoonlijke foto van het bruidspaar op de omslag niet ontbreken.

  • Tussentijds kijk je als beheerder van het vriendenboek regelmatig naar de preview, zo krijg je alvast een goede indruk. Pas als iedereen klaar is en jij helemaal tevreden bent met het resultaat bestel en betaal je het vriendenboek.

  • Jullie vriendenboek wordt in een fantastische kwaliteit digitaal gedrukt en persoonlijk bij je thuis afgeleverd.

Nieuwsgierig? Kijk op de boekengalerij van Vriendenboeken.nl en blader door inspirerende voorbeeldboeken.

Prijs

Je hebt al een vriendenboek vanaf € 23,95. Betalen alle gasten mee dan is de bijdrage, afhankelijk van het aantal deelnemers, ongeveer € 1.50 tot € 2.00 per persoon.

Vrijgezellenfeest

Niet alleen voor een trouwerij, maar ook voor een vrijgezellenfeest is een vriendenboek een schot in de roos. Tijdens de bachelor party of als herinnering aan deze feestelijke dag, het kan allebei.

Vriendenboeken, het ultieme cadeau voor een huwelijk. www.vriendenboeken.nl

Jo zei:

Wat een gaaf idee. Vriendenboekje new skool :)

Renate zei:

Ga ik gelijk doorgeven aan mijn ceremoniemeester. Lijkt me hartstikke leuk om te krijgen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hoe voorkom je trouwstress

Kinderboek over trouwen

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

Trouwen in Noord-Holland

Gerelateerde bedrijven