Geen trouwjurk, maar... « Huwelijk

Geen trouwjurk, maar...

Het gaat er op je bruiloft om dat jij je mooi en fijn voelt in datgene dat je draagt. Als dat een jumpsuit, een kort jurkje of een mantelpakje is, dan is dat toch juist super stoer! Denk vooral niet dat je er niet mooi uit kunt zien, wanneer je geen bruidsjapon draagt en laat je dan ook niet overhalen om er toch een te kopen. De bruidsmodespecialist biedt genoeg andere opties, van modern tot klassiek en van netjes tot sexy.

Variëren

Ook broekpakken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je variëren in materialen, kleuren, maar ook qua soort mouwtjes en hals is er allerlei keuze. Of misschien ga jij wel voor een strapless variant.

Het meeste zie je nog altijd wit en kant, maar als je net even verder kijkt zal het je verrassen hoeveel er te vinden is buiten de trouwjurk. Misschien ben je wel echt het type voor een opvallendere kleur. Super hot, zeker uniek en 100% vrouwelijk!

Bedenk hem zelf!

Wanneer je niets kunt vinden dat bij jou past, wordt het misschien tijd om naar een ontwerper te stappen. Reken maar dat het opvalt dat deze trouwkleding speciaal voor jou gemaakt is!

Heb je het gevoel dat je minder de show steelt dan in een trouwjurk, combineer dan met mooie bruidssieraden, een stijlvol kapsel dat in het oog springt en mooie, chique schoenen.

Tip! Wil je op je bruiloft toch liever schitteren in een sprookjesjurk, overweeg dan bijvoorbeeld eens een jumpsuit voor op het feest, met mooie, bijpassende pumps. Comfortabel en hip!

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Pronovias

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven