Een zonnige zomerbruiloft « Huwelijk

Een zonnige zomerbruiloft

Wat dacht je van trouwen op een boot, romantisch op het strand, of gezellig in de tuin? Een zomerbruiloft heeft veel voordelen. Je hebt een ruime keuze aan bloemen in deze tijd. Wat dacht je van de schitterende zonnebloem? Geel en roze zijn in de zomermaanden sowieso populaire kleuren. En natuurlijk kun je je bruidsboeket daar mooi op aanpassen. 

Wanneer je een mooie buitenlocatie uitzoekt voor de trouwerij, ben je bijna verzekerd van schitterende foto’s, met prachtige blauwe luchten, een goudgeel strand, of een grasveld vol bloemetjes op de achtergrond. 
Ook met het menu kun je veel leuke dingen doen in de zomer. Wat dacht je van vers fruit, als aardbeien en meloen, of heerlijke zomersalades. En ijs natuurlijk. Zo kun je bijvoorbeeld een mobiele ijskar huren.

Geen last-minutes
Toch moet je bij een zomerbruiloft ook om extra dingen denken. Zo is het belangrijk om op tijd alles voor elkaar te hebben. Zoals je net al las, zijn zomerbruiloften bijzonder populair. Voor je het weet zijn de mooie locaties al volgeboekt. Daarnaast zullen veel gasten op vakantie zijn in de zomermaanden. Houd daar dan ook rekening mee.

 Wanneer je echt helemaal verzekerd wilt zijn van een stralende zon aan een heldere hemel, dan kan trouwen in het buitenland een uitkomst zijn. In Nederland ben je er bijna nooit helemaal zeker van of je de bruidsparaplu’s wel of niet tevoorschijn moet halen.

Door Rinske Bosma
Foto: Strandpaviljoen Texel

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwbibbers

Trouwen en een (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust?

Gerelateerde bedrijven