Originele trouwdecoraties « Huwelijk

Originele trouwdecoraties

Selecteer een trouwdecoratie voor de trouwauto, volg auto’s, dansvloer, bewegwijzeringbord, wijnflesetiketten, poster of banier en Plakkunst verwerkt jullie namen, trouwdatum of een persoonlijk gedichtje of jullie eigen trouwlogo in het ontwerp van de decoratie.

Professionele bruidsstyling 
Een bruiloft is vol met speciale en oogstrelende om te delen. Met de juiste styling zullen de gasten hun ogen uitkijken en van de speciale momenten meegenieten. Begin bijvoorbeeld met een geweldige entree en eerste indruk door de trouwauto te versieren met de namen van het bruidspaar. Verras de gasten in de ontvangsthal met spraakmakende levensgrote posters of banieren geprint met een persoonlijk gedicht en dans op een dansvloer met de initialen van het getrouwde paar. De gasten zullen ongetwijfeld nog lang napraten over de dag.

Eenvoudig zelf te plaatsen
De nieuwe collectie trouwdecoraties van Plakkunst maakt het allemaal mogelijk. Iedereen kan de kant-en-klare trouwdecoraties nu zelf plaatsen. Oogstrelende momenten en een speciale sfeer creëren als een professionele stylist is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

De collectie bestaat uit 3 verschillende thema’s: Klassiek, Hart en Rozen. Per thema zijn er decoraties voor de dansvloer, trouwauto, volg auto’s, bewegwijzeringborden, wijnfles etiketten en posters / banieren. Alle decoraties zijn makkelijk zelf te plaatsen en na de feestelijkheden eenvoudig te verwijderen. Een handleiding wordt meegeleverd zodat het opzetten en plaatsen in een handomdraai is gebeurd.

De nieuwe collectie trouwdecoraties van Plakkunst is verkrijgbaar bij aangesloten professionele weddingplanners en in de webwinkel Plakkunst. De consumentenadviesprijs begint vanaf € 35,-. Nog nooit lag een unieke droomdag zo binnen handbereik.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

4 tips om een uniek huwelijksfeest te organiseren

Fun & Beauty met vriendinnen

Gerelateerde bedrijven