Leukste Europese bestemmingen voor een zonnige huwelijksreis « Huwelijk

Leukste Europese bestemmingen voor een zonnige huwelijksreis

Heb jij al een bestemming gevonden voor jullie huwelijksreis? Kies je voor online tickets naar Turkije kopen, of ga je bijvoorbeeld voor de Spaanse kust? In dit artikel zetten we een aantal van de leukste Europese bestemmingen voor je op een rijtje.

Culinair genieten in de Spaanse zon op Mallorca

Een van de populairste Europese bestemmingen voor een zonnige huwelijksreis is het Spaanse Mallorca. Dit eiland heeft je ontzettend veel te bieden! Denk aan de prachtige plaatjes als El Arenal en Magaluf, of kies bijvoorbeeld voor Llucmajor. Geniet op Mallorca niet alleen van de prachtige zandstranden en knusse steegjes die je in deze plaatsen vindt. In de avond strijk je neer op een van de vele terrassen, om op hoog niveau culinair verrast te worden door de Spaanse keuken. Bestel een goed glas wijn, combineer het met tapas of juist met paella. Wat krijgt jouw voorkeur?
Huwelijksreis naar Griekenland
Epirus op het Griekse vaste land

Naar de zon op het Griekse vasteland

Dat de verschillende Griekse eilanden populair zijn onder Nederlandse tortelduifjes zal je niet onbekend zijn. Denk aan eilanden als Samos, Santorini en Kos. Het is er fijn vertoeven na een prachtig huwelijk. Kijk echter verder dan slechts naar de Griekse eilanden. Ook op het vasteland valt veel te beleven. Populair is onder meer Epirus, mede door de ongerepte natuur die je er vindt. Je kunt er heerlijk wandelen, een rondrit maken met de auto en in de namiddag in het zwembad afkoelen. Prettig aan Epirus is dat het hier zeker in het hoogseizoen aanmerkelijk minder druk is dan op de Griekse eilanden.

Geniet van de luxe in het Turkse Belek

Op zoek naar luxe en ontspanning tijdens je huwelijksreis? Boek in dat geval je vliegtickets naar Turkije. Het Turkse Belek behoort al jaren tot de populairste bestemmingen van pasgetrouwde stellen. Je vindt er fraaie resorts, luxe golfbanen en alles wat je nog meer nodig hebt om herboren terug te keren naar Nederland. De ideale bestemming om even helemaal niets te hoeven en alle indrukken van je huwelijk op je in te laten werken. Sla je het golfen liever over? Rondom Belek zijn verschillende fraaie plekjes te vinden. Onder meer de verzonken stad Kekova is daar een voorbeeld van.
Huwelijksreis naar Lissabon
Op citytrip naar Lissabon

Portugal als ideale bestemming voor een huwelijksreis

Nog onvoldoende inspiratie gevonden voor jouw huwelijksreis? Een goede vierde optie is een bezoek aan Portugal. Kijk bijvoorbeeld eens naar een citytrip naar Lissabon of Porto; vliegtickets naar deze steden zijn relatief goedkoop in vergelijking met de vluchten naar andere Europese bestemmingen. Het zijn allebei prachtige, knusse steden waar het vrijwel het hele jaar door fijn vertoeven is. De steegjes, de fraaie uitkijkpunten die je er vindt en de sfeervolle restaurantjes maken de Portugese steden tot een intieme vakantiebestemming voor jou en je kersverse man of vrouw.

Reageren

Gerelateerde bedrijven