Populaire opties voor een huwelijksreis in Nederland « Huwelijk

Populaire opties voor een huwelijksreis in Nederland

Toch stel je je van een huwelijksreis natuurlijk wel net even iets meer voor. Kies je voor een vakantie in eigen land, dan is het wel zo leuk dat je kiest voor een luxe accommodatie. Een populaire manier van vakantie die ook voor een huwelijksreis leuk is, is de glamping.
Huwelijksreis in Nederland

Een glamping is namelijk niets meer dan een luxe camping, die voorzien is van alle luxe en comfort die je ook in een hotel gewend bent. Omdat er daarnaast nog een aantal andere opties zijn als het gaat om een huwelijksreis in eigen land, hebben we deze voor je op een rijtje gezet.

Ga naar de glamping in Nederland

Zijn jullie beiden gek op de natuur, maar is het kamperen in een basic tent net even iets te gek? Dan is de glamping een absolute aanrader. Boek een glamping in Nederland op de Veluwe en geniet niet alleen van de prachtige natuur, maar ook van de luxe en vooral ook het comfort dat het verblijf jullie te bieden heeft. Anders dan bij normaal kamperen hoef je je bij een glamping geen zorgen te maken over het feit de verblijven zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en is ook koken geen enkel probleem. Houd er alleen wel rekening mee dat zowel een camping als een glamping vaak wat verder van de bewoonde wereld gelegen zijn en je meestal per auto, fiets, bus of taxi naar de stad moet.
Huwelijksreis in Nederland

Ga voor wat romantiek in de hoofdstad

Wanneer jullie net getrouwd zijn en nog helemaal op die roze wolk zitten, is een romantisch verblijf in de hoofdstad natuurlijk een perfecte plek voor jullie huwelijksreis. Wat is er romantischer dan een huwelijksreis door de charmante grachten van Amsterdam? Geniet samen van een mooie boottocht door de historische grachten en bewonder de prachtige architectuur langs de kant. Maak een wandeling door de vele bijzondere straatjes van de Jordaan en geniet van de gezellige cafés en natuurlijk ook winkeltjes. Sluit de dag af met een diner in een van de vele uitstekende restaurants die de stad te bieden heeft. Ook al is Amsterdam een drukke stad, er zijn voldoende plekken waar jullie samen kunnen genieten.
Huwelijksreis naar Scheveningen

Relaxen aan het strand in Scheveningen

Voor stellen die willen genieten van zon, zee en strand, is Scheveningen een perfecte bestemming voor een huwelijksreis. Deze populaire badplaats biedt kilometers aan prachtige zandstranden en een bruisende boulevard vol restaurants en barretjes waar het heerlijk vertoeven is. Neem een duik in de verfrissende Noordzee mits de temperatuur het toelaat en geniet van een ontspannen strandwandeling en proost op jullie nieuwe leven samen bij een van de vele strandtenten terwijl jullie genieten van de zonsondergang. Naarmate de avond vordert en de strandtenten sluiten, heb je ook nog de mogelijkheid om een deurtje verder te gaan, zoals naar de Pianobar in Scheveningen zelf of naar Den Haag met de tram of taxi.

Reageren

Gerelateerde bedrijven