Wat zijn de vervolgstappen na het huwelijk? « Huwelijk

Wat zijn de vervolgstappen na het huwelijk?

In deze blog lees je alle tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden om de komst van een baby. Waaronder tips en weetjes over het inrichten van de babykamer en hoe je de beste producten uitkiest qua verzorging en kleding. 
Trouwen zwanger


Inrichten van de babykamer

Bij het inrichten van de babykamer moet je rekening houden met verschillende aspecten. Het belangrijkste is natuurlijk of je weet wat het geslacht van de baby gaat worden. Wanneer je dit nog niet weet is het natuurlijk best wel lastig om de juiste kleur en inrichting uit te kiezen. Tegenwoordig wordt er vooral gekozen voor natuurlijke kleuren zoals taupe of olijfgroen zodat het geschikt is voor zowel een jongetje als een meisje. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste meubels kiest. De essentials van een babykamer zijn; het bedje, kledingkast en een commode. 
 

Speelgoed voor de baby

Wanneer je de babykamer klaar hebt kan je het opleuken met speelgoed voor baby’s.  Denk hierbij aan leuke voorleesboekjes of knuffeltjes. Het is erg leuk om de baby een knuffeltje te geven bij de geboorte. Wanneer de baby elke dag slaapt met dit knuffeltje raakt hij of zij daar aan gewend en is de kans groot dat het knuffeltje een musthave wordt tijdens het slapen. Een tip schaf van het knuffeltje een aantal exemplaren zodat als er eentje kwijt raakt je een reserve hebt. 
Trouwen zwanger kinderkamer


De juiste verzorging uitkiezen

Nadat je de kamer leuk hebt aangekleed met speelgoed is het van belang dat je de juiste verzorging accessoires uitkiest. De verzorging voor baby’s is natuurlijk heel belangrijk je wilt dan ook het allerbeste voor jouw baby. Het is daarom belangrijk om van tevoren de juiste verzorgingsproducten aan te schaffen. Denk hierbij aan een geschikt aankleedkussen met bijpassende hoes of slabbetjes. Hieronder vind je een checklist met verzorging artikelen die essentieel zijn:
  • Hydrofiele doeken

  • Aankleedkussen met hoes

  • Luiers

  • Slabbetjes

  • Verzorgingsset (borstel, nagelknipper etc.) 

De babykamer is klaar, speelgoed is uitgezocht en de verzorging van de baby gaat helemaal goedkomen met de aangeschafte producten. Met deze tips ben jij dus helemaal klaar voor de komst van jullie kleine. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Reageren

Gerelateerde bedrijven