Trouwen in de buitenlucht? 4 romantische bestemmingen « Huwelijk

Trouwen in de buitenlucht? 4 romantische bestemmingen

Trouwen in de buitenlucht heeft sowieso al iets romantisch en al helemaal wanneer dat in het buitenland is. Een bruiloft in het buitenland is luxe en niet voor iedereen weggelegd, maar als jij erover nadenkt, dan moet je onderstaande bestemmingen zeker eens bekijken!

1. Toscane, Italië

Toscane moet haast wel een van de meest romantische bestemmingen in Europa zijn. De Italiaanse streek kent steden en romantische dorpjes gesitueerd in een heuvelachtig landschap gevuld met cipressen en wijngaarden. Er is voor ieder wat wils te vinden: voor een privéaangelegenheid zijn er prachtige villa’s af te huren in het midden van de natuur. Hier is plek voor alle gasten om te blijven slapen en er zijn vaak prachtige boom- of wijngaarden te vinden waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van een heerlijk Italiaans diner. Vind je het geen probleem om gezien te worden, dan zijn er in de verschillende steden en dorpjes ook mooie pleinen en kerkjes waar je een zeer romantische bruiloft kunt laten plaatsvinden.

2. Mikonos, Griekenland

Mikonos is een prachtige bestemming in Europa, die wordt gekenmerkt door mooie zandstranden en dorpjes met witgekalkte huisjes en blauwe daken. Mikonos wordt ook wel de parel van de Cycladen genoemd, en met een reden! In de lente- en zomermaanden worden de nauwe straatjes in de dorpen gesierd door kleurrijke bloemen. In Griekenland wordt traditioneel tot laat in de avond genoten van heerlijke muziek en lekker eten en ook dat kan op jouw bruiloft. Wist je dat je gewoon in Nederland een dj voor je trouwfeest kunt vinden en dat die mee kan reizen naar jouw bestemming? Zo kun je gegarandeerd de hele avond genieten van muziek die je zelf het leukste vindt.
Trouwen in het buitenland

3. Ierland

Het jawoord geven te midden van prachtige groene velden, op een witte klif of in een kasteel. Klinkt dat perfect voor jou? Dan kun je deze droom waar maken door te trouwen in Ierland! De woeste natuur van Ierland is perfect voor een romantische, bohemien bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan de Aran Islands met prachtige dramatische landschappen, of trouwen in een prachtig kasteel. In Ierland zijn grootse kastelen te vinden voor een grandioos feest, maar het land kent ook een aantal romantische, intieme kasteeltjes voor een gezellige en knusse bruiloft.

4. Bali, Indonesië

Het jawoord geven aan elkaar met uitzicht op een prachtige zee, dat doe je op Bali. Dit populaire eiland staat bekend om prachtige natuur en een rijke cultuur, waar de bevolking altijd een lach op het gezicht heeft. Je kunt kiezen voor een strandbruiloft op een van de vele mooie plekjes die het eiland rijk is en zelfs een resort uitzoeken waar je een privéstrand kunt huren voor jouw bruiloft. Ook midden in de rijstvelden zijn prachtige plekken te vinden, waar je trouwt omgeven door het groen met zicht op de bergen van het eiland. Je kunt zelfs kiezen voor een privévilla waar je jouw bruiloft laat plaatsvinden.

Waar ga jij naartoe?

Maak jij je droom waar en ga je voor een romantische en sfeervolle bruiloft in het buitenland? Wij zijn benieuwd waar je naartoe gaat! Begin op tijd met de voorbereidingen zodat alles precies wordt zoals jij dat wilt. Dan heb je gegarandeerd de dag van je leven!

Reageren

Gerelateerde bedrijven