Geef een top budget trouwfeest « Huwelijk

Geef een top budget trouwfeest

Goed de inboedel- zorg- en autoverzekering vergelijken, geen al te duur feest geven en handig omgaan met de meubels en spullen die je al hebt, scheelt vaak flink wat geld. Besteed samen een middag aan een budget voor vaste lasten en onder andere het autoverzekering vergelijken. Hiermee kun je op jaarbasis snel honderden euro's besparen. Maar hoe vier je met een kleiner budget de belangrijkste dag van je leven?

Het strand; een prachtige en gratis feestlocatie

Langs de Nederlandse kust vind je ruimte, genoeg rustige stranden, een prachtige omgeving, fijne faciliteiten, leuke strandtenten en genoeg plek om samen met familieleden en vrienden een fijne dag te beleven. Liever toch geen strandfeest? Er zijn in Nederland veel bijzondere trouwfeestlocaties. Zeker wanneer beide partners "iets met de zee hebben" is het strand een aangewezen plek om samen te komen. Het strand van bijvoorbeeld Wijk aan Zee is het meest brede strand van de Nederlandse kust. Hier vind je een aantal leuke strandtenten, waaronder het mooi ingerichte Aloha, maar ook leuke activiteiten, goede fotolocaties en activiteiten.
Trouwen op het strand

Maak gebruik van strandtenten

Heb je een dag buiten gepland, maar wil je toch voor de zekerheid een uitwijkmogelijkheid hebben om naar binnen te kunnen gaan, te dineren of een borrel te doen? Dan bieden de meeste strandtenten hier voordelige oplossingen voor. Het strand van "Wijk" trekt veel surfers en liefhebbers van een wandeling op de verstrekkende pier. De golven en maar liefst twee vuurtorens aan de pier vormen een prachtige en originele achtergrond voor de mooiste plaatjes. Goed om te weten: parkeren is gratis aan de lange weg achter het strand en de duinen van Wijk aan Zee.

Tips voor een geslaagde strandbruiloft

Markeer in gedachten een perfecte plek op het strand en laat alle genodigden weten een strandmatje mee te nemen om op te zitten. Met een batterij aan koelboxen die je vult met (wegwerp)bekers en glazen en lekkere drankjes en hapjes, organiseer je een picknick voor al jouw geliefden. Kaarsen in jampotjes, solarlichtjes en het ruisen van de zee geven jouw feest een bijzondere sfeer. Houd de jongste gasten bezig met spelletjes en zorg ervoor dat er iemand is die de kids in de gaten houdt bij het water.

Schakel vrienden in

Bespreek samen eens welke creatieve vrienden je hebt. Wie kan er uitstekend bakken en vindt dat ook echt leuk om te doen? Wie post altijd prachtige foto's op Instagram? Heb je muzikale vrienden voor een omlijsting van je feest? Vraag ze je te helpen met het invullen van jouw perfecte low-budget strandbruiloft en bied een kleine redelijke vergoeding. Zo zijn jouw vrienden en geliefden op een bijzondere manier betrokken bij jullie prachtige dag!

Reageren

Gerelateerde bedrijven