De beste huwelijksreizen voor actieve koppels « Huwelijk

De beste huwelijksreizen voor actieve koppels

Rocky Mountains, Colorado

Houden jullie van grote hoogtes en een flinke portie spookachtige geschiedenis? Boek dan een hut of chalet in Dunton Hot Springs. Hier was vroeger een spookmijnstad gevestigd. Je kunt in deze regio een hele reeks authentieke Wild West-uitstapjes maken. Denk maar aan vliegvissen, paardrijden, mountainbiken en heliskiën, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Aan romantiek is er ook geen gebrek. Zo kun je genieten van vijf zwavelvrije warmwaterbronnen en chillen in een met bont bedekte tipi.

Galapagos eilanden

Koppels die interesse hebben in ontmoetingen met wilde dieren hoeven niet verder te zoeken. De Galapagos eilanden bieden avontuurlijke excursies over land en zee. Je kunt er de meest zeldzame wezens ter wereld ontdekken waaronder enorme reuzenschildpadden en zee-leguanen.
Huwelijksreis naar Galapagos Eilanden
Foto: Pexels / Simon Matzinger 

Wil je verblijven op een unieke locatie? Boek dan een kamer in de Pikaia Lodge. Dit resort is gelegen op een uitgedoofde vulkaankrater. Ga op pad om te zwemmen of kajakken of fiets door het gigantische schildpaddenreservaat. Deze huwelijksreis is de droom van elke natuurliefhebber.

Cappadocië, Turkije

Wat is er magischer en avontuurlijker dan overnachten in een grot? Aan comfort moet je zeker niet inboeten aangezien de grotten in Yunak Evleri in Cappadocië zeer luxueus zijn.

Laat je meevoeren op een ballonvaart bij zonsopgang of verken de woestijn van het oude nationale park waar je sprookjesachtige schoorstenen en natuurlijke rotsformaties kan bewonderen. Fiets door wijngaarden en valleien en geniet van de uitstekende lokale keuken.

Las Vegas

Houden jullie van feesten, spanning en spektakel? Dan is het bruisende nachtleven van Las Vegas de ideale plek voor je huwelijksreis.
Huwelijksreis naar Las Vegas

In Las Vegas kun je genieten van bijzondere shows met sterren als Britney Spears en Elton John. Elke dag staan er theatershows en musicals op het programma. Natuurlijk zijn er ook tal van bekende casino’s om een gokje te wagen. Zet in op rood, de kleur van de liefde, en wie weet start je je huwelijk met extra veel geld. Speel alvast online met de beste welkomstbonus om je vaardigheden aan te scherpen.

Je kunt je huwelijksreis in Las Vegas ook combineren met een rondreis door West-Amerika. Laat je verrassen door nog meer grootschalige steden zoals Los Angeles of breng een bezoek aan Yosemite National Park, een spectaculair natuurreservaat.

Reageren

Gerelateerde bedrijven