Huwelijksreis met de auto: 5 mooie bestemmingen « Huwelijk
Large_huwelijksreis_auto_reizen

Huwelijksreis met de auto: 5 mooie bestemmingen

Dus waarom je portemonnee leegschudden terwijl er ook dichter bij huis zoveel moois te ontdekken valt? Zeker wanneer je een huwelijksreis met de auto maakt, kun je op plekken komen die je anders nooit zou hebben gezien. En dat ook nog eens geheel op jullie eigen manier en tempo!

1. Leven als een God in Frankrijk aan de Côte d’Azur

Heerlijk samen genieten aan de Franse Rivièra. Het is in werkelijkheid nóg fijner dan het nu al klinkt. De Côte d’Azur behoort tot de populairste vakantieplekken van Frankrijk en zelfs van heel Europa. De regio ligt aan de Middellandse Zee en heeft behalve interessante en niet zelden mondaine steden ook prachtige stranden. Verlaten baaien, een smaragdgroene zee en heuvels vol olijfbomen.... je kunt je vast wel een vervelendere setting bedenken! De autorit naar de Côte d’Azur is prima te doen.
Huwelijksreis naar Frankrijk

2. Verrassend Kroatië

In twee dagen rijd je naar het prachtige Kroatië. Een land dat zich moeilijk laat omschrijven en je met eigen ogen moet hebben gezien. Tot die tijd kun je je er misschien een beetje een voorstelling bij maken wanneer we zeggen dat het land een mengeling van Balkan- en mediterrane invloeden kent. Zo doet een autovakantie naar Kroatië je van de ene in de andere verrassing vallen. Een populaire regio is Dalmatië, waar je prachtige steden als Split en Dubrovnik bezoekt. Ook Istrië met zijn mooie stranden en het historische Pula weet vele harten te stelen.

3. De Amalfikust, het kleurrijkste stukje Italië

Natuurlijk mag ook de Amalfikust niet aan de lijst van mooiste autobestemmingen voor een huwelijksreis ontbreken. De kust bestaat uit steile rotswanden, waarop kleurrijke dorpjes zijn gebouwd. De imposante monumentale panden nemen je in gedachten mee terug naar vervlogen tijden, waarin de kust een welvarend handelsknooppunt was. Ben je in de zomermaanden aan de Amalfikust, dan geniet je ook nog eens van de bomvolle citroenbomen. Boek je via AutovakantieDirect.nl je reis naar deze bestemming, dan kun je daar ook nog eens een van de mooiste autoroutes ter wereld rijden!
Huwelijksreis naar Italie

4. Beleef een Duits sprookje met de Romantische Straβe

De naam van een van de bekendste toeristische routes van Duitsland doet het je al vermoeden: tijdens deze autovakantie spettert de romantiek er vanaf! De Romantische Straβe is een ideale huwelijksreis voor wie niet al te ver weg wil, maar toch een geheel andere wereld binnen wil stappen. De route loopt dwars door de deelstaat Beieren, naar het sprookjesachtige Neuschwanstein en Füssen aan de voet van de Alpen. Het Kasteel van Neuschwanstein is volgens de meeste honeymooners het absolute hoogtepunt van deze reis.

5. De Zwitserse Alpen

Nog zo een bestemming waar je niet snel bij stil zou staan: de Zwitserse Alpen. Eén van de alternatieve vakantiebestemmingen die steeds meer in trek raakt bij pasgetrouwde koppels. En niet alleen omdat het anders is dan anders, maar vooral vanwege de ongerepte natuur. Het is moeilijk beslissen in welk seizoen deze op zijn best is. Dus wanneer je ook trouwt of je huwelijksreis organiseert, met deze bestemming kan het nooit verkeerd gaan. In de zomer geniet je van groene valleien en kraakheldere bergmeren, in de winter vieren jullie je honeymoon in een dik pak sneeuw!
Huwelijksreis naar Zwitserland

Met een autovakantie ga je een unieke huwelijksreis tegemoet

Wil je een huwelijksreis die anders is dan anders? Dan zit je met een autovakantie helemaal goed! Honeymooners die voor dit soort reizen kiezen, kunnen deze geheel op eigen manier invullen. Zo creëren jullie samen de mooiste ervaringen. Stippel van tevoren jullie eigen route uit, of laat het op locatie allemaal op zijn beloop. Alvorens je vertrekt, laat je je auto natuurlijk goed nakijken bij de garage. Check ook de polisvoorwaarden van je autoverzekering om ervoor te zorgen dat je in het buitenland nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Reageren

Gerelateerde bedrijven