Bedankjes op je huwelijk: hoe maak je het origineel? « Huwelijk

Bedankjes op je huwelijk: hoe maak je het origineel?

Stel je eens voor, voor één keer komen alle mensen die een bijzondere betekenis voor jullie hebben bij elkaar. Jullie ouders, grootouders, broers of zussen, vrienden en collega’s zijn op jullie liefdevolle dag voor één dag allemaal herenigd om jullie liefde te bezegelen. Je hebt met elke bruiloftsgast een unieke relatie, waarmee je vol plezier kan terugkijken op een mooie mix van hilarische anekdotes en ontroerende herinneringen. Elke gast heeft een speciaal plekje in je hart, groot of klein. En dat mag gevierd worden!

Originele bedankjes op je huwelijk

Voor jullie bruiloft worden er ongetwijfeld al heel veel te gekke dingen georganiseerd. En elk detail verdient de aandacht. Maar als het aankomt op bedankjes, kiezen veel bruidsparen er juist voor om tijd te winnen. Wat gebeurt er? Iedereen krijgt hetzelfde leuke aandenken mee naar huis in de vorm van bruidssuikers, gelukspoppetjes of een mooi hebbedingetje. Hoewel het heel logisch is om tijd te sparen, is het natuurlijk nóg leuker als je iedereen ook iets persoonlijks meegeeft. Want dat verdienen ze.

Meisjes van het Compliment

Zelf je persoonlijke bedankjes maken

Dat kan dus beter! Een bedankje krijgt de meeste waarde als het uniek en persoonlijk is. Als het verpakt is een speciale positieve boodschap: een handgeschreven compliment waarin jouw gast zich zal herkennen. Waarom ben je zo blij dat hij of zij er is? Wat maakt jullie relatie zo bijzonder en wat betekent deze persoon voor jou? Vul het aan met een mooie herinnering van jullie samen en het feest is compleet!

De Meisjes van het Compliment

Wil je die onvergetelijke, persoonlijke en positieve sfeer ook tijdens de bruiloft? Dan zijn de Meisjes van het Compliment een onmisbare gast. De Meisjes van het Compliment hebben door hun jarenlange ervaring op bruiloften en evenementen een unieke kijk op wat iemand bijzonder maakt. Ze spreken jullie gasten persoonlijk aan en schrijven op basis van korte gesprekjes een handgeschreven compliment. En deze kaart mogen de gasten natuurlijk ook mee naar huis nemen. Een onvergetelijke herinnering die nog lang bewaard zal worden!

Flirt Company

Warm welkom

Wil je iedereen een bijzonder warm welkom geven met rode loper effect? Ook dan staan de Meisjes graag voor je klaar. Met hun prachtige sierlijke jurken en open uitstraling zijn ze een oogverblindende eerste indruk. Jullie gasten zullen zich direct gewaardeerd voelen doordat ze persoonlijk verwelkomd worden met liefdevolle aandacht.

Ben je benieuwd hoe je jouw gasten persoonlijk kunt waarderen en wil je hier graag meer over weten? De Meisjes staan graag voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met hun op via www.meisjesvanhetcompliment.nl

Reageren

Gerelateerde artikelen

My M&M's als bedankjes

Gepersonaliseerde trouwbedankjes: unieke ideeën voor bedrukte geschenken

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

Hartelijk bedankje

Gerelateerde bedrijven