Ontwerp je verre huwelijksreis op maat « Huwelijk

Ontwerp je verre huwelijksreis op maat

Better Places biedt individuele reizen aan naar bijna veertig verre bestemmingen. Samen met een lokale reisexpert ontwerp je je eigen droomreis. De lokale expert kent zijn land door en door en kan je dan ook van de beste tips voorzien.

Een afwisselende huwelijksreis Indonesië

Weet je nog niet waar je naartoe wilt tijdens je huwelijksreis? Kijk dan eens naar Indonesië. Deze bestemming heeft het allemaal. Van rijstvelden en tempels op Bali en vulkanen op Java, tot unieke cultuur op Sulawesi. Na je rondreis kun je relaxen op de witte stranden van de Gili-eilanden. Ook fijn: Indonesië heeft de mooiste accommodaties. Luxe bungalows tussen de rijstvelden, romantische hutjes aan het strand: perfect voor je huwelijksreis!
Huwelijksreis naar Bali

Maak je safaridromen waar in Tanzania

Heb je altijd al gedroomd van een safari? Van kuddes olifanten, jagende leeuwen en grazende zebra’s? Dan is Tanzania je droombestemming. Ook voor een huwelijksreis is Tanzania erg geschikt. In beroemde wildparken als de Serengeti kun je slapen in luxe tented camps, je eet ’s avonds bij het kampvuur en relaxt aan het zwembad van de lodge. Je safarireis sluit je af op het tropische eiland Zanzibar, met perfecte witte stranden, helderblauwe zee en het sfeervolle Stone Town.

Veelzijdige huwelijksreis Sri Lanka

Bij een huwelijksreis hoort strand, maar dat kun je prima combineren met een mooie rondreis. Door Sri Lanka bijvoorbeeld! Sri Lanka is erg afwisselend en heeft tempelsteden, natuurparken, theeplantages en bergen. Je kunt er zelfs op safari en wilde luipaarden en olifanten zien. De stranden van Sri Lanka zijn prachtig, dus perfect om je actieve huwelijksreis af te sluiten.
Huwelijksreis naar Sri Lanka

Huwelijksreis in de jungle van Costa Rica

Ook Costa Rica is een prachtige huwelijksreisbestemming. Zeker als je gek bent op natuur. Costa Rica heeft schitterende witte stranden, vulkanen en regenwoud en het dierenleven is er geweldig. Heb je ooit een luiaard in het wild gezien? De accommodaties in Costa Rica zijn bovendien bijzonder huwelijksreiswaardig. Van ecolodges in het regenwoud tot boomhutten aan verlaten stranden: de lokale reisexpert van Better Places kent de overnachtingsplekken die je huwelijksreis nog specialer maken.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De ultieme huwelijksreis: Ontdek de mooiste bestemmingen met Van Verre

Ontwerp je verre huwelijksreis op maat

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Gerelateerde bedrijven