Op huwelijksreis in Nederland « Huwelijk

Op huwelijksreis in Nederland

Maak een rondvaart met zijn tweetjes, overnacht in een luxe vakantiewoning of suite of kies voor iets specialers zoals overnachten op een boot of in een hoge toren. Het is soms verbazingwekkend wat er allemaal te vinden is zo dicht bij huis.

Verblijf

Je kunt natuurlijk kiezen voor het strand, denk aan de Noordzeekust of de Waddeneilanden, waar je overdag heerlijk kunt vertoeven aan de kust en 's avonds een romantische strandwandeling kunt maken, voor je neerstrijkt in één van de mooie hotels aan zee.

Wanneer jullie echte stadsmensen zijn, kun je juist een gezellige Nederlandse stad uitkiezen en gaan voor een dagje shoppen of musea en een avondje theater. Slapen jullie het liefs dichtbij de natuur? Ook erg leuk is het moderne 'Glamping' (Glamorous Camping), waarbij je kampeert, maar dan in luxe. Dit kan bijvoorbeeld bij Guesthouse De Heide in Oeffelt, in Noord Brabant.

Bijzondere slaapplek

Voor een tikkeltje apart hoef je ook niet ver weg. Zo kun je in Vlaardingen bij De Vreemde Vogel overnachten  in één van de unieke buitenkamers als de IJzeren Vogel (vliegtuig), de Knusse Struisvogel (oldtimer caravan op hoge poten) of het Vogelhuisje. Ook zijn er in Nederland bijvoorbeeld diverse prachtige watertorens waarin je comfortabel en bijzonder kunt verblijven.

Actief in eigen land

Zijn jullie op zoek naar actieve uitjes in eigen land, dan is ook daarin voor ieder stel iets geschikts te vinden. Denk aan heerlijk zeilen op open zee, een spectaculaire ballonvaart of een heldhaftige parachutesprong.

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven