Huwelijksreis op zee: cruisen « Huwelijk

Huwelijksreis op zee: cruisen

Je wordt meegevoerd naar prachtige oorden, terwijl je wordt ondergedompeld in luxe. En wat is er mooier dan dit samen te beleven, als newly weds, want romantischer dan een huwelijkscruise kan het bijna niet!

Waarom een cruise als begin van ons huwelijk?

Tijdens een cruise zie je niet alleen verschillende bestemmingen, de een nog romantischer dan de ander, je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen. Je stapt na de huwelijksvoltrekking samen aan boord van het schip en jullie huwelijksreis begint direct: zonder gesleep met koffers tussendoor of lastige transfers van hotel naar hotel. In plaats daarvan word je grondig verwend, terwijl de volgende bestemming al aan de horizon op je wacht. Een cruise als huwelijksreis is dus genieten, van de luxe aan boord, van romantische havenstadjes en natuurlijk van elkaar!

Waarheen voert de huwelijkscruise ons?

Waarheen je maar wilt, luidt hierop het antwoord. Wil je samen door eeuwenoude straatjes in Genua wandelen, in Barcelona volop van de sangria genieten en op Griekse stranden elkaar teder met zonnebrand insmeren? Of zie je jullie samen al zitten onder een tropische palmboom, terwijl je met twee rietjes uit één kokosnoot drinkt? Van cruises in het Middellandse Zeegebied tot Caribische cruises en bijvoorbeeld een wereldcruise, jullie huwelijksreis voert je daarheen waar je maar wilt!

Wat is de huwelijkscruise voor ons?

Dat ligt er maar net aan waarnaar je als newly weds op zoek bent, zoveel wensen, zoveel schepen zeg maar! Bij het boeken van een huwelijkscruise heb je kort gezegd de keuze uit de categorieën luxe, luxer en meest luxe. Wil je het tijdens je huwelijksreis intiem houden, dan is een wat kleiner cruiseschip een goede optie. Hou je van alles erop en eraan, dan zijn er schepen met maar liefst 19 restaurants en 21 zwembaden! Dus kies voor de cruise die het best bij jullie past, want een huwelijksreis dient onvergetelijk te zijn voor jullie allebei!

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven