De meest originele huwelijksuitnodigingen maken « Huwelijk

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Jullie trouwdag is een dag waar de liefde centraal staat en waar je samen met je partner voor altijd aan elkaar gebonden bent. Zorg dat je de uitnodigingen op tijd verstuurt. Denk goed na over de locatie, de datum en de tijd. Deze moeten namelijk allemaal duidelijk op de uitnodiging staan. Ben je benieuwd hoe je een originele huwelijksuitnodiging maakt? We vertellen het hier.
Trouwkaarten uitzoeken

Maak de uitnodiging persoonlijk

Wil je graag originele kaarten maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om gebruik te maken van foto’s. Kies foto’s die voor jullie belangrijk zijn en probeer dezelfde filters erover heen te doen om een mooi geheel te krijgen. Zorg dat je een tijdsverloop van de dag laat zien zodat de gasten weten wat ze kunnen verwachten. Maak een lijst van mensen die allemaal mogen komen. Wil je iedereen overal bij hebben? Of nodig je bepaalde mensen alleen uit op het feest? Zorg dat je deze verdeling duidelijk hebt. Overleg samen met je toekomstige partner om te kijken wie jullie precies uitnodigen. Maak de huwelijksuitnodiging speciaal en kies niet voor standaard papier. Een steviger materiaal geeft al een luxere uitstraling. Bedenk goed waar jullie de foto’s plaatsen op de uitnodiging. Laat deze niet te groot en te druk naar voren komen. De uitnodiging moet een bepaalde rust uitstralen.

Kies een stijl

Zorg dat de stijl die je kiest voor de uitnodigingen ook aansluit op de rest van de bruiloft. Ga voor zachte en neutrale kleuren. Wil je graag een thema geven aan je bruiloft? Zorg dat je het thema dan overal in terug laat komen. Het design van de huwelijksuitnodiging kan je helemaal naar wens laten maken. Het lettertype wat je gebruikt voor de uitnodigingen kan je ook weer gebruiken voor de menukaartjes. Maak de combinatie tussen sierletters en een normaal lettertype. Het is belangrijk dat de tekst goed te lezen is op de uitnodiging. De meest relevante informatie kan je het beste wat groter maken. Voeg eventueel nog versieringen toe aan de uitnodigingen. Maak het versturen van de uitnodiging ook speciaal door er een mooie envelop omheen te doen. Kies een gepersonaliseerde bruiloft stempel om de uitnodiging extra speciaal te maken. De initialen van jullie als bruidspaar kan je in de stempel laten verwerken.
Trouwkaarten maken

Bedenk een leuke boodschap

Wil je graag dat de uitnodiging eruit springt en niet te standaard is? Denk dan na over welke boodschap op de uitnodiging moet komen. Zorg dat je op tijd begint met het versturen van de uitnodigingen. De kans is dan nog groot dat mensen ruimte hebben in hun agenda en er rekening mee houden. Het is ook zonde wanneer je haastig de uitnodigingen verstuurt en je bepaalde teksten toch graag anders had gedaan. De weddingplanner helpt met het maken van de uitnodigingen, maar misschien vind je het ook wel leuk om je dierbaren er alvast snel naar te laten kijken. Laat de uitnodigingen goed checken op spel- en grammaticafouten. Het is natuurlijk suf wanneer er een fout in de uitnodiging staat. De informatie die erin staat moet ook kloppen, dus controleer deze nog extra! Probeer ook wat verschillende boodschappen uit voor op de uitnodiging om te kijken wat het beste aansluit op jullie wensen.

Kortom, zorg dat je de huwelijksuitnodiging persoonlijk maakt en er een leuke boodschap op zet zodat jullie gasten zin krijgen in deze speciale dag. Kies voor een stijl die aansluit op het thema van jullie bruiloft.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven