Laat je kaarten stralen met foliedruk « Huwelijk

Laat je kaarten stralen met foliedruk

Welke accenten willen jullie bijvoorbeeld gebruiken om de bruiloft een herkenbare look te geven? Een leuke manier van accentueren is het gebruik van goud, zilver, brons of roségoud, die je overal terug laat komen.

Een leuke manier om deze glanzende accenten voor je bruiloft te gebruiken is je drukwerk bedrukken met foliedruk. Foliedruk kun je laten drukken op de uitnodigingen, tafelkaartjes, bedankkaarten en de voorkant van je trouwboek. Deze worden allemaal net wat specialer wanneer je er een laagje glanzend folie op laat drukken. Zo creëer je ook meteen die herkenbare uitstraling! Heb je wat inspiratie nodig? We lichten de verschillende opties even uit.
Trouwkaart met foliedruk

Uitnodigingen

Het begint allemaal met de uitnodiging, of eerst een Save the Date kaart. Deze geven jouw gasten een eerste indruk van het thema van jullie bruiloft. Wordt jullie bruiloft een luxueus feest? Dan zijn letters van goud, zilver, brons of roségoud een heel goede keus. Deze geven je uitnodiging namelijk een chique uitstraling. Wil je een wat meer speelse uitstraling? Gebruik foliedruk dan als accent: een goud hartje, roségouden lijnen, of bronzen confetti op de achtergrond. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van unieke versiering van jullie trouwkaart! Waar je deze uitnodigingen met goudfolie laat drukken? Bij een drukkerij als PeterPrint is dit heel gemakkelijk geregeld en supersnel geleverd.

Tafelkaartjes

Wie zit waar aan tafel? Hiervoor zijn tafelkaartjes een perfecte oplossing. Het dient daarnaast meteen als leuke decoratie! Je kunt hierbij dezelfde stijl aanhouden als jullie uitnodiging. Onze tip is om de namen van jullie gasten vervolgens zelf met een mooie stift of pen op te schrijven. Dit geeft een persoonlijke touch!
Stickers met foliedruk

Bedankjes

Na jullie bruiloft wil je die happy feelings natuurlijk nog wat langer vasthouden, ook voor jullie gasten. Dit doe je bijvoorbeeld door bedankjes uit te delen die je gasten mee naar huis nemen. Het zijn meestal kleine cadeautjes zoals kaarsen of chocolade, maar dan in het thema van jullie bruiloft. Personaliseer deze met foliedruk, bijvoorbeeld met een kaartje met goudfoliedruk aan je bedankje. Ook erg leuk zijn stickers met foliedruk, die plak je gemakkelijk overal op!

Trouwboeken

Tot slot kun je ook jullie trouwboek decoreren met foliedruk. Naast de binnenkant waarin de mooiste foto’s van jullie bruiloft komen, wil je natuurlijk ook een stralende omslag die bij jullie bruiloft thema past. Bedruk deze dus met gouden, zilveren, bronzen of roségouden accenten. Hiermee is jullie unieke wedding look helemaal af.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Gerelateerde bedrijven