Nieuwe trouwkaarten bij Koningkaart: with a touch of gold « Huwelijk
Large_trouwkaarten_folie_koningkaart_1

Nieuwe trouwkaarten bij Koningkaart: with a touch of gold

Foliedruk is een laagje folie dat wordt aangebracht op bepaalde accenten. Op dit moment kan je kiezen uit twee kleuren: goud en zilver, en binnenkort ook koperfolie. Foliedruk geeft de trouwkaart net dat beetje extra.

Pak jullie shine met foliedruk!

Precies op tijd voor het nieuwe trouwseizoen lanceert Koningkaart haar nieuwste ontwerpen: trouwkaarten met folie. De trouwkaarten zijn prachtig versierd door gouden of zilveren accenten. Deze schittering op je trouwkaart zorgt voor een romantisch en super chique effect. En weet je wat nou het leuke van foliedruk is? Het staat echt mooi op iedere kaart. Je uitnodiging heeft niet veel nodig om in het oog te springen. Jullie namen of een mooi hartje in een trendy lettertype met gouden glans is al voldoende.
Trouwkaarten van Koningkaart

Trouwkaarten volgens de laatste trends

Koningkaart heeft oog voor details en een neus voor de laatste trends. Deze luxe collectie is gebaseerd op de hipste rages. Foliedruk kun je namelijk goed combineren. Zo zijn botanische trouwkaarten en kaarten met waterverf ook erg populair. De kaarten zijn versierd met groene bladeren, verf en een subtiele gouden glans.

Liever iets minder glans? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn ook veel nieuwe trouwuitnodigingen zonder goudfolie, maar wel volgens de huidige trends. De kleuren roestrood en donkergroen zijn in 2020 erg populair. Daarnaast keren de bloemen en droogbloemen ook helemaal terug op de trouwkaarten. De bloemen geven een romantisch effect en maakt de trouwkaart extra fleurig.
Trouwkaarten van Koningkaart

Extra glamour met goud- en zilverfolie

Ben je ook zo verliefd geworden op de foliedruk kaarten? Dat begrijpen we maar al te goed! Bekijk de mooie collectie en kies jouw kaart. Het is wel handig om eerst een proefdruk te bestellen om zo 100% zeker van te zijn dat dit je droomkaart is. Speciaal voor de foliedruk kaarten hebben we een klein cadeautje bij de proefdruk gestopt.

Heb je nog vragen over deze stralende collectie? Of heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Neem gerust contact op met een van de medewerkers. Het team van Koningkaart staat op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur voor je klaar.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwkaart_foliedruk

Laat je kaarten stralen met foliedruk

Large_uitnodiging

RSVP op uitnodigingen

Large_trouwkaarten_folie_koningkaart_1

Nieuwe trouwkaarten bij Koningkaart: with a touch of gold

Large_trouwkaarten_versturen

Alles over de trouwkaart

Gerelateerde bedrijven