All I want for Christmas is... « Huwelijk

All I want for Christmas is...

Kerst bedankkaarten

Een kerst bedankkaart is een kerstkaart én bedankkaart in één. Zo kan je de aanwezigen van jullie trouwdag bedanken voor hun aanwezigheid en ze fijne feestdagen wensen. Een kerst bedankkaart is niet alleen leuk om te sturen, maar ook om te ontvangen.
Bedankkaarten Huwelijk

Kerst save the date kaarten

Ben je sinds kort verloofd en hebben jullie de trouwdatum al vastgelegd? Hoe leuk is het dan om de kerst- of nieuwjaarswens te combineren met een save the date! Stuur een save the date kerstkaart naar jullie vrienden, familie en collega’s. Zo kunnen ze jullie datum alvast in hun agenda zetten. Stuur pas je kerst save the date kaart als de datum van jullie huwelijk écht definitief is en dus vastligt bij jullie trouwlocatie en, indien van toepassing, bij de kerk.
Save the Date kaarten

Kaarten met goudfolie

Wil je de kaart een extra kerstgevoel geven? Kies dan voor een kaart met echt folie. Made for Moments heeft een brede collectie van designs met goudfolie, koperfolie of zilverfolie voor onder andere trouwkaarten en bedankkaarten. Je kan de kaart zelf aanpassen en voorzien van folie op de elementen waar jullie voorkeur naar uitgaat. Je kan gemakkelijk zelf een proefdruk en de oplage bestellen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven