De hipste trouwkaarten voor 2019 volgens Koningkaart « Huwelijk
Large_trouwkaarten_trend_koningkaart

De hipste trouwkaarten voor 2019 volgens Koningkaart

Een hippe, toepasselijke en moderne trouwkaart is dan ook op zijn plaats. Om jullie een beetje op weg te helpen heeft Koningkaart alle trends van 2019 op een rijtje gezet.

Spetterende trouwkaarten voor een knalfeest

Je hebt ze misschien al voorbij zien komen, de trend van het moment. Spetters! Iedere kaart wordt mooier met een beetje geklieder en gekladder. Dat klinkt misschien niet zo aantrekkelijk. Maar de spetters in alle kleuren (denk aan zilver, goud of rosé) geven de kaart een speelse en een stijlvolle uitstraling. En dat is precies de combinatie die je voor een trouwkaart wilt hebben! Combineer deze spetters met waterverf voor een extra mooi resultaat.
Trouwkaarten bestellen

Het echte werk: Hollandse Meesters

Dit is de verrassing van 2019. We hadden natuurlijk al voorspeld, dit is het jaar van lef. Dat betekent dat de trouwkaarten spannender, grootser en opvallender zullen worden. En deze ontwerpen sluiten daar naadloos op aan. De collectie ‘Hollandse meesters’ bestaat uit chique trouwkaarten met prachtige donkere achtergronden en bloemen in alle kleuren. Bijna zo mooi dat het net een schilderij lijkt.

Tip: Bestel deze kaarten op de papiersoort structuur, zo krijgen de kaarten een textuur en lijken het net echte canvassen.
Trouwkaarten bestellen

Less is more: de minimalistische trend

Fans van het minimalisme zullen superblij zijn want deze nieuwe stijl wordt, of eigenlijk is, helemaal hip. Pure, simpele ontwerpen met een minimaal gebruik van elementen icm prachtige typografie. Eenvoud is het toverwoord bij deze collectie minimalistische trouwkaarten.
Trouwkaarten bestellen

De populairste trouwkaart

Hopelijk hebben we je een beetje op weg geholpen met deze handige tips en trends. Ben je er nog steeds niet helemaal uit. Misschien dat we je nog kunnen inspireren met de meest populaire trouwkaart van een moment: Tweeluik blush met foto. Deze kaart heeft het allemaal in zich. Een romantische uitstraling door de zachtroze waterverf en de rosé spetters. Een persoonlijke touch door de foto die je op de voorzijde kunt plaatsen. En ook niet onbelangrijk, genoeg ruimte voor alle informatie, zo is er aan de binnenzijde ruimte voor een tijdlijn.
Trouwkaarten bestellen

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op Koningkaart.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_uitnodiging

RSVP op uitnodigingen

Large_trouwkaarten_folie_koningkaart_1

Nieuwe trouwkaarten bij Koningkaart: with a touch of gold

Large_trouwkaarten_versturen

Alles over de trouwkaart

Large_eigen_postzegel_maken

Maak je persoonlijke postzegel

Gerelateerde bedrijven