Trouwkaarten versturen « Huwelijk

Trouwkaarten versturen

Vooral als jullie grote dag in bijvoorbeeld de zomervakantie gepland staat, dan is het handig om de trouwkaarten zo snel mogelijk de deur uit te doen. Zo kunnen alle gasten de datum alvast vrijhouden!

Spetterende nieuwe trouwkaarten

De laatste maanden zijn wij, van Koningkaart, helemaal fan van gouden, zilveren en rosé spetters, en dan vooral in combinatie met een mooie waterverf achtergrond en een prachtig sierlijk lettertype. Natuurlijk hebben we hier dan ook een hele nieuwe collectie trouwkaarten van gemaakt waar we heel erg trots op zijn! Die spetters en glitters maken onze hippe trouwkaarten super feestelijk en dat mag natuurlijk best bij zo’n belangrijke uitnodiging. Is jullie motto meer ‘less is more’? Geen zorgen, ook in deze stijl hebben we een aantal hele mooie nieuwe trouwkaarten op onze website toegevoegd.
Trouwkaarten bestellen

Alles voor jullie bruiloft in dezelfde stijl

Bij een aantal prachtige klassieke trouwkaarten hebben we zelfs een hele huisstijl gemaakt, denk aan save the date-, inleg-, tafel-, menu- en bedankkaartjes. Niets is namelijk leuker dan alles van jullie bruiloft in dezelfde stijl te hebben. Hebben jullie de perfecte trouwkaart gevonden maar hebben we hier nog geen save the date kaart bij? Neem dan contact met ons op zodat wij deze speciaal voor jou op de website van Koningkaart kunnen zetten.
Trouwstijl trouwkaarten

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Heb je een eigen idee in je hoofd en ben je creatief? Dan kan je bij ons ook zelf je eigen kaarten ontwerpen! Onlangs hebben we heel wat nieuwe illustraties en achtergronden toegevoegd in onze handige online ontwerptool dus we zijn ervan overtuigd dat je met deze beelden een hele unieke eigen trouwkaart kunt ontwerpen!

Tip: de gouden spetters maken elk kaartje helemaal af, probeer het maar eens. Hadden we al gezegd dat we hier fan van zijn? ;)

Reageren

Gerelateerde artikelen

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Gerelateerde bedrijven