De drie leukste ideeën voor een Save the Date! « Huwelijk

De drie leukste ideeën voor een Save the Date!

1. Kalendertje op Save the Date

De standaard manier om de datum op een Save the Date kaart is natuurlijk uitschrijven en onderdeel laten zijn van de tekst. Maar wil jij een andere manier? Dan zijn de kalenders een goede keuze. Door een overzicht met de dagen op je kaart te plaatsen en de gekozen datum te omcirkelen kan niemand er meer omheen. Die dag is jullie dag. Super leuk & origineel te gelijk.

2. Foto Save the Date kaart

Staat persoonlijkheid hoog op het wensenlijstje voor de bruiloft? Dan is er niets beter dan het toevoegen van een foto aan de kaart. Een van jullie favoriete foto's op de voorkant of aan de binnenkant geeft natuurlijk een personal touch. Nog een tip: let op als je de foto’s gaat maken dat de kleding past bij het seizoen wanneer de Save the Date verstuurd zal worden en dat de kleuren van jullie kleding past bij de bruiloft. Mochten de kleuren niet lukken, is het een idee om de foto in zwart wit te gebruiken.

3. Langwerpige Save the Date

Langwerpige kaarten geven de mogelijkheid tot veel leuke manieren om de Save the Date in te delen. Het formaat is goed voor typografische kaarten, want de lengte zorgt voor een unieke indeling met de tekst. Alles onder elkaar of door lijntjes verdeeld in diverse vakjes. Maar een langwerpige Save the Date is ook goed om meerdere ideeën samen te voegen. Ben jij fan van een foto op de Save the Date, maar ook van de kalendertjes? Voeg ze dan samen en ga aan de slag met zelf ontwerpen.

En dan nog even dit: Save the Date kaarten stuur je 4 tot 12 maanden voor de bruiloft naar jullie gasten.

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven