Trouwkaart op maat: het is jullie feestje « Huwelijk

Trouwkaart op maat: het is jullie feestje

Elk bruidspaar is bijzonder en daarmee ook elke trouwkaart. Met deze boodschap in gedachten kunnen de trouwkaarten bij LocoMix helemaal worden afgestemd op de bezoeker. De ontwerpen uit de collectie kunnen worden aangepast en er kan zelfs een eigen ontwerp worden aangeleverd! Geen reden meer om te kiezen voor standaard trouwkaarten!

Personaliseren ontwerp trouwkaart

Het eerste wat men vaak ziet van de uitnodiging is het ontwerp. Het ontwerp zet een bepaalde sfeer neer. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar kies altijd een ontwerp wat bij jullie past. Geen enkel bruidspaar is hetzelfde en dit zorgt voor unieke trouwkaarten. Laat zoals bij LocoMix een standaard ontwerp aanpassen of uit jullie creativiteit door zelf met de opmaakbestanden aan de slag te gaan.

Meer budget over voor een echte trouwkaart op maat? Dan kan ook in samenwerking met de grafisch vormgevers van LocoMix een eigen ontwerp worden ontwikkeld voor op jullie bruiloft uitnodigingen. Begin ruim op tijd met het opdoen van inspiratie. Zoek uit wat jullie beide mooi vinden niet alleen voor de bruiloft, maar ook specifiek voor de trouwkaarten. Dit zal het proces in een later stadium ten goede komen.

Teksten voor jullie trouwkaarten personaliseren

Een trouwkaart op maat zit niet alleen in het ontwerp. Ook wat betreft de tekst kunnen jullie echt je eigen stempel drukken op de uitnodigingen voor jullie bruiloft. Worden jullie in de vriendengroep geroemd om jullie humor? Verwerk dan een leuke grap in de tekst. Film verslaafd? Maak gebruik van een quote uit jullie favoriete film.

Gaan jullie voor een formele of informele sfeer? Zet dit dan door in de teksten. De gasten weten zo ook wat ze kunnen verwachten. De tekst kunnen jullie ontzettend persoonlijk maken. Een persoonlijke tekst maakt het verschil voor een trouwkaart op maat! Het zorgt ervoor dat vrienden en familie jullie erin herkennen en extra uitkijken naar jullie bijzondere dag.

Tip! Maak geen gebruik van standaard postzegels! PostNL biedt de mogelijkheid om online je eigen postzegels te maken! Er kunnen foto’s, tekeningen, logo’s of  ontwerpen op worden verwerkt! Creëer jullie eigen huwelijkspostzegels! Een trouwkaart op maat tot in de details!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven