Hippe trouwkaarten voor dag- en avondgasten « Huwelijk

Hippe trouwkaarten voor dag- en avondgasten

In het dagprogramma wordt vaak alleen familie uitgenodigd, omdat de receptie en ceremonie over het algemeen heel formeel worden georganiseerd. Tijdens het avondprogramma vinden het huwelijksdiner en het huwelijk avondfeest plaats, waar vaak ook de vrienden, kennissen, buren en collega’s van het bruidspaar bij zijn. Het organiseren van wie naar welk deel van de bruiloft komt, is vaak nogal een werkje en een lastige kwestie. Maar de vraag uiteindelijke vraag is nu natuurlijk: naar wie stuur je welke hippe trouwkaart?

Uitnodiging met inlegkaart

Bij LocoMix zijn er veel verschillende mogelijkheden wat betreft het versturen van huwelijksuitnodigingen. Op deze manier kan er makkelijk onderscheid worden gemaakt tussen dag- en avondgasten op jullie huwelijk. Zo kun je bij een aantal hippe trouwkaarten een inlegkaart toevoegen in de envelop. Dan kun je een selectie maken met de trouwkaarten en de dag gasten een andere envelop toesturen dan de avondgasten.

Aparte trouwkaart

Je kunt er ook voor kiezen om twee verschillende uitnodigingen te versturen. De dag gasten, de mensen die jullie graag de hele dag bij jullie speciale dag willen hebben, wil je natuurlijk laten weten dat je graag wilt dat ze bij de gehele bruiloft aanwezig zijn. Dit kun je dan doen met hippe trouwkaarten uit de trouwkaarten collectie van LocoMix. De uitnodiging avondgasten, de mensen die je graag bij het avondfeest wilt hebben, kan een andere trouwkaart zijn. Dit is bijvoorbeeld een optie voor als jullie een minder groot budget hebben. Er zijn genoeg trouwkaarten die perfect zijn voor minder bedeelde bruidsparen.

Trouwkaarten met dezelfde ontwerpen: combi order

Ondanks dat je gebruik maakt van twee verschillende uitnodigingen, kan het één geheel worden aan hippe trouwkaarten. Je kunt er bij LocoMix namelijk voor kiezen om hetzelfde ontwerp te gebruiken voor op beide kaarten. Alle trouwkaarten zijn mogelijk met dezelfde hippe trouwkaarten ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de rest van het drukwerk in hetzelfde ontwerp laten drukken, denk aan menukaarten, bedankkaartjes en zelfs het drukwerk op jullie huwelijksbedankjes!. Neem voor een totaal concept met menukaarten, tafelkaartjes, etc. contact op met de medewerkers van LocoMix om te kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven