Videoboodschap als uitnodiging « Huwelijk

Videoboodschap als uitnodiging

Denk aan een blik terug in de tijd, waarbij je fragmenten van vroeger laat zien of de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen. Of kies een humoristisch stukje vol grappen en grollen. Natuurlijk kun je ook voor basic gaan. Met een filmpje ben je sowieso al origineel.

Mensen nemen de tijd om je boodschap te bekijken en iedereen ziet ook echt even je gezicht. Probeer wel van te voren een concreet idee klaar te hebben, anders zorgt gestamel op beeld voor veel extra werk. Maak het filmpje ook niet te lang.

Tip! Ook leuk, geef je gasten alvast wat hints over de rest van de bruiloft.

Verzenden

Je kunt jullie filmpje via de mail verzenden, maar dat is wel wat tricky. Als iemand je mailtje per ongeluk verwijderd, de uitnodiging bij 'ongewenste post' komt, of als het e-mailadres net niet helemaal klopt, kan de boel wel eens flink in de soep lopen. (Bovendien weet je geliefde oma van 90 misschien wel helemaal niets van e-mail.) Brand de uitnodiging daarom op dvd en ontwerp en bestel er een mooi hoesje bij met uitleg of een mooie foto.

Breekbaar

Een dvd past gewoon door de brievenbus. Zorg wel dat de uitnodiging goed verpakt is, want je weet nooit hoe de postbode omgaat met jouw dierbare bericht. Laat aan de buitenkant ook duidelijk zien dat het hier om jullie uitnodiging gaat en niet om ongewenste reclame.

Heb je geen hightech opa en/of oma, dan is het misschien een idee om haar toch schriftelijk uit te nodigen of het filmpje gezellig samen te bekijken.

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Bruidsreportage is vakmanschap

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Gerelateerde bedrijven