Uitnodiging in boekvorm « Huwelijk

Uitnodiging in boekvorm

Maak in plaats van een kaartje eens een soort boekje als trouwkaart, met foto's, speciale data, kleine verhaaltjes en leuke anekdotes van jullie als bruidspaar. Joyce en Hendrik Jonkman stelden zelf zo'n boekje samen en kregen er hele positieve reacties op.

Creatieve trouwkaart

Dit bruidspaar wilde graag een creatieve trouwkaart, die net even anders was dan anders. Doordat Joyce 'handig' is met de computer, kon zij hun eigen uitnodiging in boekvorm ontwerpen en maakte zij daarmee in één klap een speciaal naslagwerk voor later.

Zou je ook wel zo'n trouwboekje willen, kijk dan eens rond in je kennissenkring wie dit zou kunnen of huur een professional in. Zorg wel dat degene die jullie boekje vormgeeft, oog heeft voor detail en weet wat jullie willen.

Extra postzegels

Denk er van te voren over na hoe je dit speciale boekje bij jullie gasten op de deurmat wilt krijgen. Misschien kun je er een speciaal doosje of zakje omheen doen of hebben jullie een andere creatieve manier in gedachten. Houd wel rekening met extra postzegels vanwege het gewicht.

Tip! Een fotoshoot van te voren geeft je alvast mooie plaatjes om mee te werken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om juist foto's van vroeger (als baby, als kind, net samen en bijvoorbeeld een gekke foto van jullie tweeën) te selecteren en je gasten een kijkje in jullie geschiedenis te geven. Voor de foto's hadden Joyce en Hendrik eerder een shoot met Michelle Hamstra Fotografie.

Door Rinske van Rootselaar

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven