Ontwerp jullie eigen trouwkaarten! « Huwelijk

Ontwerp jullie eigen trouwkaarten!

De trouwkaarten van Koningkaart zijn er in vier categorieën, zoals: Hip & Trendy, Klassiek, Stoer en Retro & Vintage. Elke categorie heeft z’n eigen stijl. Kies een trouwkaart uit de categorie die bij jullie past en de pret kan beginnen! Op koningkaart is er namelijk de mogelijkheid om zèlf je kaart te ontwerpen! De gekozen trouwkaart kun je helemaal op je eigen manier invullen, met onze online ontwerptool. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jullie samen in de kaart uploaden of andere versieringen toevoegen.

Er zijn nog andere mogelijkheden naast de trouwkaart. In dezelfde stijl kun je ook save-the-date-kaarten, bedankkaarten, menukaarten en tafelkaarten bestellen. Deze kaarten kunnen ook door jullie aangepast worden in de stijl waarin jullie trouwkaart ontworpen is. Zo zijn alle kaarten op jullie dag in jullie eigen originele, unieke stijl vormgegeven!

Koningkaart biedt jullie optimale service en aandacht. Het is altijd mogelijk om een gratis proefdruk van jullie gekozen trouwkaart thuis te ontvangen, zo kunnen jullie het eindresultaat vooraf bekijken. Door de snelle levering hebben jullie de kaarten al de volgende dag al in huis!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven