Het geheim van romantische date nights voor een langdurig huwelijk « Huwelijk

Het geheim van romantische date nights voor een langdurig huwelijk

Het plannen van een date night is daardoor zeker geen overbodige luxe. Je hebt hierdoor écht even de tijd voor elkaar en kunt goede en fijne gesprekken voeren.

Probeer regelmatig leuke date nights in te plannen - vooral als er kids in het spel zijn

En op het moment dat je huishouden bestaat uit opgroeiende kids, lijk je soms nog minder tijd te hebben voor elkaar. En dat is natuurlijk reuze zonde. Het is dan een goed idee om daar duidelijke afspraken over te maken en bewust deze tijd voor elkaar vrij te maken. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar een oppas of vragen of je ouders, vrienden of familie een avond op de kinderen kunnen letten. Door eens per maand een date night in te plannen, merk je al snel dat je veel meer tijd in elkaar kunt investeren.
Op date met je partner

Tip! Probeer ervoor te zorgen dat je om en om een date night plant. Hierdoor komen er verrassende en creatieve ideeën aan bod waar je vast en zeker nog lang over na kunt blijven praten.

Vier ieder huwelijksjubileum extra goed, bijvoorbeeld met een gezellig etentje

En komt een bijzonder jubileum langzaam maar zeker in beeld? Dan mag je natuurlijk een keer extra goed uitpakken. Dit kun je doen door een reservering in een goed restaurant te maken, door een weekendje weg te plannen of door een luxe vakantie te boeken. Je staat daardoor extra goed stil bij deze bijzondere dag en hebt daardoor ook meteen meer tijd om na te praten over die ene waanzinnige huwelijksdag.
Romantiek tijdens het huwelijk

Wees attent voor elkaar en verwen elkaar met de leukste en mooiste cadeaus

Het is meer dan logisch dat je er niet altijd over na blijft denken. Maar probeer elkaar regelmatig in het zonnetje te zetten - bijvoorbeeld door het geven van een cadeau. Dit kan bijvoorbeeld het favoriete parfum zijn, maar rondom de feestdagen kun je ook een erotische adventskalender in huis halen. Voor ieder budget is er altijd meer dan genoeg aanbod aan cadeaus. Hierdoor hoeft het dus niet eens een erg dure investering te zijn.

Reageren

Gerelateerde bedrijven