Tips voor de perfecte huwelijksnacht « Huwelijk

Tips voor de perfecte huwelijksnacht

Om jullie prachtige bruiloft in stijl af te sluiten, mag een huwelijksnacht in bijvoorbeeld een luxe  hotel natuurlijk niet ontbreken. Om ervoor te zorgen dat ook dit tot in de puntjes is geregeld, hebben we een aantal tips voor je.

Geef aan dat het om een huwelijksnacht gaat

De meeste hotels hebben de beschikking over een bruidssuite. Dat houdt in dat je vaak een bijzondere speciale behandeling krijgt en dus alles voor je wordt geregeld. Zo zal er vaak een bad of jacuzzi in de kamer staan, maar word je ook voorzien van een flesje bubbels en zullen er rozenblaadjes op het bed liggen.
Bruidssuite boeken

Daarnaast zullen jullie op je wenken worden bediend en zal er ook roomservice worden geregeld, zodat jullie de volgende ochtend onder het genot van een verse kop koffie en een lekker broodje kunnen nagenieten van deze prachtige dag en nacht. Slapen doen jullie dan op de beste matras, want na een dag staan en dansen is een goede nachtrust wel zo prettig.

Boek op tijd

De meeste hotels zijn vaak maar voorzien van één of twee bruidssuites. Het is dan wel zo prettig dat je verzekerd bent van een kamer. Vooral in het hoogseizoen, waar de meeste mensen in het welbekende huwelijksbootje stappen, zul je zien dat de vraag naar deze kamer extreem hoog is. Aangezien je vaak al maanden van tevoren weet dat je gaat trouwen, kun je de kamer dus maar beter vast reserveren.
Huwelijksnacht in de bruidssuite

Mocht blijken dat het toch anders wordt, dan kun je dit altijd alsnog aanpassen, maar ben je wel verzekerd van een bruidssuite, waarbij je van alle gemakken wordt voorzien.

Ga all in

Tijdens je bruiloft heeft het jullie waarschijnlijk helemaal aan niets ontbroken. Zorg er daarom dus ook voor dat je dit tijdens de huwelijksnacht in een hotel voortzet. Zo kun je het zo gek maken als dat je zelf zou willen, maar is het wel leuk om ook deze laatste paar uren in stijl door te brengen. Kies voor een fles bubbels op de kamer, zodat jullie samen kunnen proosten en alvast kunnen beginnen met het lezen van alle kaarten en het tellen van het geld, terwijl jullie beiden heerlijk ontspannen op de matras van je hotelkamer liggen.
Bruidssuite boeken

Tot slot

De huwelijksnacht wordt door velen vaak een stuk meer geromantiseerd, dan dat het in werkelijkheid is. Toch is het wel belangrijk om hier aandacht aan te besteden, zodat jullie ook het laatste deel van deze prachtige ervaring in stijl kunnen doorbrengen. Zorg dat je tijdig boekt en je zorgt dat je van alle gemakken wordt voorzien. Vooral wanneer je kiest voor een wat luxer hotel, weten ze als geen ander hoe ze het kersverse echtpaar in de watten moeten leggen.

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Tips voor de perfecte huwelijksnacht

3 tips om optimaal te genieten van de huwelijksnacht

Gerelateerde bedrijven