Dé must-haves voor de perfecte trouwdag « Huwelijk

Dé must-haves voor de perfecte trouwdag

Zorg dat je je trouwdag perfect in beeld hebt

Natuurlijk wil je later vol vreugde kunnen terugkijken op deze prachtige dag. Huur daarom een professionele trouwfotograaf in. Deze maakt de mooiste kiekjes van jouw trouwdag. De tip is om twee verschillende trouwfotografen in te huren. Op deze manier kan de reactie van de bruid en de bruidegom bijvoorbeeld tegelijk worden vastgelegd.
Trouwfotograaf The Wedding Story

Het is ook een handige manier om het publiek op de foto te zetten. Daarnaast is dit een manier om ervoor te zorgen dat je de beste foto’s krijgt. Wanneer de ene fotograaf geen mooie foto’s heeft gemaakt, heb je altijd nog een back-up. Hierdoor hoef je op de dag zelf ook geen foto’s met je telefoon te maken.

Iets speciaals op je trouwdag

Niet veel mensen weten dat het mogelijk is, een schilder op locatie. Deze schilders zijn gespecialiseerd in het maken van live schilderijen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je eerste dans voor eeuwig aan de muur hangen. Het is een unieke herinneringen die voor altijd op doek staat.
Trouwfotograaf The Wedding Story

Zorg dat het persoonlijk wordt

Door al die inspiratie op internet, ben je al snel geneigd om de ideeën van een influencer te volgen. Dit betekent dat je bruiloft helemaal niet meer persoonlijk wordt, en dat wil je natuurlijk niet! Het is wel een goed idee om een aantal dingen over te nemen als je deze leuk vindt. Probeer je bij elk ding af te vragen of het daadwerkelijk wel bij jou past en of het in het geheel past.

Een leuk kadootje

Natuurlijk wil je je bruidsmeisjes en gasten bedanken voor alle moeite. Maak daarom een leuke kleinigheid. Dit hoeft niet eens zo verschrikkelijk duur te zijn. Je kunt ook zelf iets in elkaar knutselen! Het gaat namelijk vooral om het idee van het geven van een bedankje.
Trouwfotograaf The Wedding Story

Zo krijg je de perfecte bruiloft

Ga je dus bijna trouwen en zoek je naar dingen voor de perfecte bruiloft? Huur een trouwfotograaf of een schilder in om alles mooi in beeld te brengen. Zorg ook dat je bruiloft persoonlijk blijft en geef bedankjes aan de bruidsmeisjes en de gasten. Zo weet je zeker dat het een geweldige dag wordt!

Foto's: The Wedding Story

Reageren

Gerelateerde bedrijven